Najslávnejší výstrih Slovenska! Jeho majiteľka Sklenaříková oslavuje

Študentskému páru, medičke a budúcemu ekonómovi, sa pred 45 rokmi, 17. septembra 1971, narodila budúca slovenská modelka Adriana Sklenaříková.

17.09.2016 00:00
debata (36)
Slovenská modelka Adriana Sklenaříková na... Foto: Profimedia.sk
Adriana Sklenaříková Karembeu Slovenská modelka Adriana Sklenaříková na archívnom zábere z roku 2014.

Po maturite sa Adriana najprv vydala po stopách mamy a začala v Prahe študovať medicínu. V treťom ročníku ale dlhonohú blondínu zlákala ponuka parížskej modelingovej agentúry. „Pritom tie najhoršie skúšky na medicíne – anatómiu a histológiu – už mala za sebou,“ spomínala modelkina matka.

Rok 2000: Slovenská modelka Adriana...
Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková na...
+15Rok 2001: Slovenská modelka Adriana...

Po vstupe do modelingového sveta uchopila Adriana svoju príležitosť pevne do rúk, celosvetovú slávu jej priniesla najmä kampaň na podprsenky Wonderbra. Čoskoro tiež pochopila, akou devízou sú jej dolné končatiny, v roku 1998 ju Guinnessova kniha rekordov označila ako modelku s najdlhšími nohami na svete. V prostredí plnom pozlátka sa potom vynímal aj jej dlhoročný vzťah s niekdajším francúzskym futbalovým reprezentantom Christianom Karembeu.

Spoznali sa v polovici 90-tych rokov a svadbu oslávili v roku 1998. Na jar 2011 ale pár, ktorý sa kvôli manželovmu cestovaniu po európskych kluboch a Adrianinmu cestovaniu za prácou nikdy poriadne neusadil, oznámil rozchod.

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková na... Foto: Profimedia
Adriana Sklenaříková Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková na zábere z roku 2000 v podprsenke Wonderbra.

V júni 2014 sa pôvabná Slovenka, ktorá si zahrala aj v niekoľkých filmoch, druhýkrát vydala, a to za podnikateľa Arama Ohaniana. V roku 2011 súťažila v prvej série francúzskeho programu Dancing with the Stars. Mediálne známa je aj jej dlhoročná spolupráca s organizáciou Červený kríž, ktorú podporuje aj pre svoju veľkú lásku k medicíne.

36 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #kariéra #nohy #narodeniny #modelka #jubileum #Adriana Sklenaříková #Wonderbra #foto

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...