Nová Kardashianka?! Bujné krivky ruskej bábiky ovládli internet...

Prirovnávajú ju k ruskej Kim Kardashianovej. A modelka Anastasia Kvitko rada využíva aj podobné zbrane. Sociálne siete a (sotva zahalené) kypré tvary.

20.09.2016 11:59
debata (4)

Iba dvadsaťjedenročná rodáčka z Kaliningradu sa na svojom Instagrame už stihla podeliť o množstvo záberov. Aj tie posledné vyvolali poriadny rozruch a záujem fanúšikov na webe. Kvitko na nich totiž odhaľuje viac ako dosť zo svojich bujných proporcií.

Zaujímavosťou je, že množstvo modelingových agentúr odmietli príťažlivú Rusku ako príliš „tučnú“ – dnes môžu ľutovať. Mladá dáma s bábikovoskou tváričkou, ku ktorej jej pravdepodobne pomohlo pár zásahov šikovných chirurgov, má momentálna na mikroblogovacej sieti Instagram vyše štyri milióny nasledovateľov. To už je v dnešnom modernom svete modelingu a šoubiznisu pekná predajná sila.

Kvitko, ktorá sa venuje poctivo cvičeniu a tréningom, sa najnovšie dohodla so známym výrobcom doplnkov výživy. Už niekoľko mesiacov žije v USA, kde sa jej mediálna sila v digitálnom priestore prejavuje ešte intenzívnejšie. Ako však prezradila v jednom z rozhovorov, na rodné Rusko nezabúda a plánuje sa tam vrátiť. Jej snom je kúpiť si krásny byt v centre Moskvy.

Vzhľadom na to, že ruská metropola patrí medzi najdrahšie mestá sveta, mohlo by to byť náročné. Ale Kvitko vraj stihla už na Instagrame zarobiť slušný balík. Tak uvidíme…

#Ad.Hi, every time I'm going to go the to gym I take my favorite @booteauk Shake!

Fotka uverejnená používateľom Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko),

I love to take a bottle of @h2rOse #tastetheroses when I'm going to the beach

Fotka uverejnená používateľom Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko),

Loving my @flattummytea

Fotka uverejnená používateľom Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko),

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Rusko #Instagram #Telo #Kim Kardashian #úspech #krivky #sexy #Anastasia Kvitko

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....