Krásna Kuchařová slávi! Pred 10 rokmi získala titul Miss World

Pred desiatimi rokmi, 30. septembra 2006, sa mohli českí fanúšikovia súťaží Miss prvýkrát radovať z celosvetového úspechu českých dievčat.

29.09.2016 13:05
Taťána Kuchařová Foto:
Modelka Taťána Kuchařová na záberoch z kalendára Europe Easy Energy Calendar 2015 with Tatana Kucharova, ktorých autorom je Matúš Tóth.
debata

V poľskej Varšave bola v súťaži krásy Miss World vyhlásená za víťazku vtedy osemnásťročná Češka Taťána Kuchařová. Pôvabná blondínka z Opočna na Rychnovsku porazila 104 dievč z celého sveta.

V súťažiach krásy nebola Kuchařová nováčikom – už ako desaťročná vyhrala Miss mlieko. Potom začala pokukovať po modelingu a od štrnástich sa mu venovala naplno. Sama sa prihlásila do súťaže Miss ČR, ktorú v roku 2006 vyhrala. Ešte predtým získala napríklad titul Miss Sahara v Tunisku.

Na slávnostnom štarte Febiofestu v Prahe sa...
Česká modelka a bývalá Miss World Taťána...
+18Taťána Kuchařová na plese žiarila nielen vďaka...

Po víťazstve v Miss World sa Kuchařová plne vrhla do sveta modelingu, natočila množstvo reklám a klipov a tiež absolvovala herecké kurzy. Účinkovala v mnohých rôznych šou, objavila sa vo filme aj v televíznom seriáli. Venuje sa tiež charite.

Tento rok v júni sa vydala za hudobníka Ondřeja Brzobohatého Gregora, syna populárneho herca Radoslava Brzobohatého. V minulosti bol jej partnerom pražský politik Milan Richter.

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #krása #modeling #Miss World #Taťána Kuchařová #titul

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...