Čierna vdova? Ale aká je sexi! Irina Shayk v Paríži zvádzala

Keď začínala, v módnom priemysle si z nej mnohí robili posmešky a nikdy nepredpokladali, že by mohla byť supermodelkou. Ruska Irina Shayk si však podmanila komerčnú scénu aj svet vysokej módy.

04.10.2016 12:30
debata
Modelka Irina Shayk pred prehliadkou značky... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Irina Shayk Modelka Irina Shayk pred prehliadkou značky Givenchy v Paríži.

V nedeľu večer sa kráska, ktorú mohli vidieť fanúšikovia aj vo filme Herkules, objavila na prehliadke značky Givenchy. S jej dizajnérom Ricardom Tiscim má mimoriadne priateľský vzťah. Tentoraz ho však nepodporila ako modelka na móle, ale ako jeden z prominentných hostí. A samozrejme, prilákala tak aj pozornosť médií.

Priateľka hollywoodskeho herca Bradleyho Coopera stavila na čiernu farbu a v kombinácii topu a minisukne predviedla svoje ukážkové stehná. Tie lemovali vysoké čierne elastické čižmy nad kolená.

Topmodelka Irina Shayk pózuje fotografom ped... Foto: SITA/AP, Zacharie Scheurer
Irina Shayk Topmodelka Irina Shayk pózuje fotografom ped prehliadkou značky Givenchy.

Ležérny a zároveň veľmi sexi vzhľad ruskej krásavice si všimli aj mnohí nadšenci z módneho sveta. „Vyzerá úžasne. Menej je niekedy viac. Pristane jej to omnoho viac než veľkolepé róby,“ objavili sa komentáre na internete.

Shayk nedávno s ďalšími desiatimi modelkami nakrútila aj video pod taktovkou magazínu Vogue. Išlo o poctu slávnemu hitu Freedom od Georga Michaela, v klipe ku ktorému účinkovali kedysi supermodelky ako Cindy Crawford, Naomi Campbell či Linda Evangelista.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Mini #irina Shayk #Givenchy #Paríž #sexy

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...