Slávna modelka porodila syna. A meno? Veď tak sa volá papagáj!

Juhoafrická supermodelka Candice Swanepoel sa stala matkou. Rodáčka z mesta Mooi River porodila snúbencovi, brazílskemu modelovi Hermannovi Nicolimu, syna.

08.10.2016 15:16
Na prehliadke nechýbala ani topmodelka Candice... Foto: ,
Topmodelka Candice Swanepoel na archívnom zábere.
debata

Rodičia sa rozhodli pomenovať chlapčeka Anaca, čo je brazílsky názov pre juhoamerického papagája anaka. Radostnú správu priniesla relácia E! News a následne ju potvrdil modelkin kamarát a fotograf Jerome Duran.

„Najkrajšia mama! Blahoželám k príchodu Anacu. Už teraz veľmi ľúbim vás a vašu novú rodinu!,“ napísal fotograf k umeleckému záberu Swanepoel, na ktorom je v pokročilom štádiu tehotenstva.

Dvadsaťsedemročná modelka oznámila, že sa stane matkou, v marci tohto roka, pričom vtedy bola údajne už na začiatku druhého trimestra. O dva mesiace neskôr prezradila, že s partnerom čakajú syna. S Nicolim tvorí pár od 17 rokov, keď ho spoznala počas pracovného pobytu v Paríži. Dvojica ohlásila zásnuby vlani v auguste.

Candice Susan Swanepoel patrí od roku 2010 k anjelikom svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret. Tento rok sa umiestnila na šiestej priečke v rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek na svete podľa magazínu Forbes. Počas Victoria's Secret Fashion Show 2013 sa predstavila v luxusnej Fantasy podprsenke s prívlastkom Royal, ktorej hodnota je 10 miliónov dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #syn #Candice Swanepoel #papagáj

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...