Ktože to ukáže sexi krivky? Slávne sestry zhodia šaty. Na šou roka

Minulý rok zažila svoju veľkú premiéru a tentoraz sa na mólo najslávnejšieho výrobcu dámskej bielizne postaví opäť. Nebude sama.

28.10.2016 00:00
debata (2)
Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky Victoria´s Secret. Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky Victoria's Secret.

Reč je o topmodelke Gigi Hadidovej, ktorej krása za posledné mesiace ohúrila milióny fanúšikov a najmä predstaviteľov módnych značiek. Dvadsaťjedenročnú blondínku uvidia hostia a diváci pripravovanej parížskej módnej šou, na ktorej slávna firma pravidelne zhromaždí najsexi ženy sveta v šteklivých kúskoch bielizne.

Hadid sa za možnosť zúčastniť sa znovu na prehliadke poďakovala Eduardovi Razekovi, ktorý rozhoduje o zostave modeliek výročnej prehliadke. „Odmalička bola pre mňa práve táto prehliadka najväčšou motiváciou, vždy som bola fanúšikom anjelikov Victoria's Secret a stať sa jedným z nich je pre mňa opäť veľká pocta,“ uviedla staršia z dvojice slávnych sestier na Instagrame.

Congrats to @bellahadid & ALL the models who are going to PARIS for the #VSFashionShow!! Be sure to watch Dec. 5. #VSFSParis16

Video uverejnené používateľom Victoria's Secret (@victoriassecret),

Zaujímavosťou pritom je, že sa tento rok k nej pridá aj mladšia sestra Bella. Tej sa podarilo vybudovať si vlastnú, rovnako úspešnú kariéru, pričom len nedávno sa stala ambasádorkou značky Dior a jej kozmetickej línie. Video z kastingu s 19-ročnou Bellou zverejnila aj samotná značka na svojom konte na Instagrame. Zjavne si uvedomuje mediálnu silu pôvabnej tmavovlásky, ktorú momentálne na Instagrame sleduje vyše 7 miliónov fanúšikov. Jej staršia sestra sa môže pýšiť až 24-miliónovou základňou „followerov“.

Topmodelka Gigi Hadid v zákulisí pred... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Gigi Hadid Topmodelka Gigi Hadid v zákulisí pred prehliadkou značky Victoria's Secret.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #bielizeň #Victoria´s Secret #sexy #Gigi Hadid #Bella Hadid

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....