Je to vonku! Slovenka Kocianová randí s ex-manželom Madonny

Tak a už sa to prepiera aj vo svetových médiách. Slovenka Michaela Kocianová očarila britského režiséra Guya Ritchieho a Pravda.sk o tom informovala prvá!

19.04.2010 12:28
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a... Foto: PROFIMEDIA
Guy Ritchie a Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová a britský režisér Guy Ritchie spoločne na prechádzke Londýnom.

Rodáčku z Trenčína zachytili pred pár dňami paparazzovia v Londýne, ako sa nežne túli k slávnemu britskému tvorcovi a ex-manželovi speváčky Madonny. Okamžite sa teda rozbehlo pátranie po totožnosti mladej krásky, ktorá očarila režiséra snímok Sherlock Holmes či Zbaľ prachy a vypadni!.

O tom, že ide práve o slovenskú topmodelku následne informovala denníky Daily Mail či New York Post. Pre Pravda.sk však Michaela už pred vyše týždňom potvrdila, že s britským tvorcom si vytvorili veľmi blízky vzťah. „Bol ku mne veľmi zlatý a milý. Vytvorili sme si priateľský vzťah. Stále ospevoval, čo sme nakrútili,“ uviedla pre Pravda.sk na párty po prenose Miss Slovensko Kocianová.

Hoci o láske nehovorila, pri otázke, či sa náhodou Guy Ritchie nezamiloval do jej tváre, odpovedala s nadšeným a polichoteným úsmevom. „Je to možné. Vždy hovoril, že sa zamiloval do môjho nosa. Niekoľkokrát mi povedal, krása je nudná, milujem tvoj nos.“

Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní reklamy na kozmetickú líniu Christian Dior. Hoci hlavnou hviezdoz šotu mal byť herec Jude Law, už dnes je jasné, pre koho mal oči Guy Ritchie. A zdá sa, že sa to pretaví aj do podoby pripravovanej reklamy. Slovenka totiž dostala omnoho viac priestoru než jej núkal pôvodný scenár. Na obraze ma je vraj viac vidieť, ako pôvodne malo byť. Guy vo mňa veril. Povedal mi, aby som robila presne to, čo povie a výsledok vyzerá super," prezradila pre Pravda.sk Kocianová.

Slovenka Michaela Kocianová predviedla spodnú... Foto: PROFIMEDIA
Michaela Kocianová - Andres Sarda - Madrid Slovenka Michaela Kocianová predviedla spodnú bielizeň módneho domu Andres Sarda v Madride.

Britského režiséra vraj očarila natoľko, že už spolu hovorili o filmovej kariére. „Naznačil, že by možno so mnou chcel do budúcnosti spolupracovať,“ hovorí tvár kampaní ako Dior, Vivienne Westwood či najnovšie aj John Galliano.

Modelka Michaela Kocianová na prehliadke...
Topmodelka Michaela Kocianová na prehliadke...
+19Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na...
debata chyba

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....