Úspech českej krásy! Exministrova dcéra je víťazka svetovej súťaže Elite

Kráse z tunajších končín sa opäť darilo. Víťazka českého finále súťaže Elite Model Look 2016 Jana Tvrdíková sa stala kráľovnou celosvetového finále v Lisabone.

25.11.2016 09:37
debata (1)
Češka Jana Tvrdíková zvíťazila vo svetovom... Foto: archív Elite Model Managment
Jana Tvrdíková Češka Jana Tvrdíková zvíťazila vo svetovom finále v silnej konkurencii dievčat z desiatok krajín.

Dcéra bývalého českého ministra obrany Jaroslava Tvrdíka zaujala už počas finálového večera v Prahe. Modelingový expert a riaditeľ agentúry Saša Jány ju vtedy charakterizoval ako veľmi ambicióznu dámu, ktorá presne vie, čo chce a ide si za svojím cieľom. Na jeho konci možno bolo práve víťazstvo vo svetovej súťaži. A Tvrdíková ho získala vo veľkej konkurencii dievčat z niekoľkých desiatok krajín.

LSom hrdý na úspech Jany Tvrdíkovej, ktorý odzrkadľuje nie len jej krásu, ale i jej profesionálny prístup, charizmu a nasadenie. Je to až neuveriteľné, aký má Česká republika potenciál pre svetový modeling. Teším sa i z úspechu Aliny Dementievy z Ukrajiny, ktorá si vďaka možnosti zúčastniť sa finále v Čechách tiež mohla splniť svoj sen," uviedol v tlačovom vyhlásení Jány a narážal tak na to, že aj Ukrajinka Alina zabodovala svojím postupom medzi 15 najlepších. Slovenku Alicu Niedelskú zase oslovili na nafotenie editoriálu pre magazín GQ Portugal.

Víťazi svetového finále Elite Model Look 2016 -... Foto: archív EML
Češka Jana Tvrdíková a Nigérijčan Davidson Obennebo. Víťazi svetového finále Elite Model Look 2016 - Češka Jana Tvrdíková a Nigérijčan Davidson Obennebo.

TOP 15 nových tvárí (10 dievčat a 5 chlapcov) Elite Model Look získali v Lisabone dvojročné garantované kontrakty v celkovej výške 750 000 eur. Na celosvetovom finále Elite Model Look 2016 sa zúčastnilo 62 finalistiek a finalistov vo veku od 15 do 22 rokov.

Finále sa po prvýkrát konalo v hlavom meste Portugalska, Lisabonu a zároveň bolo prvýkrát vysielané naživo online. Organizátori finále pripravili pre divákov spektakulárnu show v jedinečnom prostredí býčej arény Campo Pequeno. Víťazom v mužskej kategórii sa stal Nigeríjčan Davidson Obennebo.

Zľava: Čech Jakub Čeřovský, Češka Jana...
Zľava: Češka Jana Tvrdíková, Ukrajinka Alina...
+27John Hooks, Ceo PGM.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lisabon #víťazka #svetové finále #Jana Tvrdíková #Elite Model Look 2016

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....