Diamanty a dokonalé telá v bielizni! Najsexi šou roka ovládla Paríž

Šou hviezd Lady Gaga, Bruno Mars a The Weeknd obohatila v stredu večer v Paríži tradičnú prehliadku luxusnej dámskej spodnej bielizne americkej značky Victoria Secret.

01.12.2016 09:37
Zľava: Modelky Adriana Lima, Lily Donaldson,... Foto: ,
Zľava: Modelky Adriana Lima, Lily Donaldson, Alessandra Ambrosio, Taylor Hill, a Martha Hunt v závere prehliadky Victoria´s Secret v Paríži.
debata (2)

Význam okamihu umocňovala popri zapojení najznámejších súčasných modeliek účasť osobností ako Lenny Kravitz, Vincent Cassel, Audrey Marnay či Azzedine Alaia.

Modelky oslavujú finále prehliadky 2016...
Hudobníci Bruno Mars (druhý zľava), Lady Gaga...
+33Speváčka Lady Gaga si tiež vyskúšala promenádu...

Krásky ako Gigi Hadid, Kendall Jenner, Adriana Lima, Lily Aldridg, Alessandra Ambrosio a ďalšie topmodelky predvádzali vybranému publiku v paláci Grand Palais v centre metropoly dômyselné podprsenky, podväzkové pásy a ďalšiu zvodnú bielizeň.

Potleskom privítali hostia unikátnu podprsenku nazvanú Fantasy bra s diamantmi a smaragdmi v hodnote tri milióny dolárov.

Topmodelka Gigi Hadid vystriedala na prehliadke... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Topmodelka Gigi Hadid vystriedala na prehliadke niekoľko kreácií. Topmodelka Gigi Hadid vystriedala na prehliadke niekoľko kreácií.

Záznam z prehliadky odvysielajú 5. decembra televízne stanice v 190 krajinách sveta. Záznam spravidla priťahuje milióny televíznych divákov, a to už od roku 1995, kedy tradícia začala. Zachovalo sa aj to, že manekýnky majú krídla a sú pre túto príležitosť prezývané „anjeli“.

Modelka Bella Hadid (vľavo) a  Gigi Hadid...
Doutzen Kroes a jej manžel,  Sunnery James,...
+15Doutzen Kroes a jej manžel Sunnery James pred...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #bielizeň #Victoria´s Secret #Alessandra Ambrosio #Paríž #Adriana Lima #erotika #Kendall Jenner #topmodelka #sexy #Gigi Hadid

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...