Miss World 2016 sa stala tmavovláska z Portorika! Ako skončila Slovenka?

Miss World 2016 je Stephanie Del Valle z Portorika. Prvou vicemiss je Yaritza Miguelina Reyes Ramírez z Dominikánskej republiky a tretie miesto získala Natasha Mannuela z Indonézie.

19.12.2016 09:49
Stephanie Del Valle Foto: ,
Stephanie Del Valle z Portorika sa je Miss World 2016.
debata (1)

Posledná menovaná získala aj cenu v kategórii Beauty With a Purpose. V kategórii Top Model zase uspela Jin Kong z Číny a Miss World Sports sa stala Natalia Short z Cookových ostrovov. Ocenenie v talentovej kategórii si odniesla Bayartsetseg Altangerel z Mongolska a v kategórii multimédií triumfovala Filipínka Catriona Elisa Gray.

Zľava: Prvá vicemiss Yaritza Miguelina Reyes... Foto: Reuters, JOSHUA ROBERTS
Miss World Zľava: Prvá vicemiss Yaritza Miguelina Reyes Ramírez z Dominikánskej republiky, Miss World 2016 Stephanie Del Valle a druhá vicemiss Natasha Mannuela z Indonézie.

V súťaži sa tento rok zúčastnilo 117 krásnych žien z celého sveta. Slovenskú republiku reprezentovala víťazka 21. ročníka Miss Slovensko, 19-ročná Kristína Činčurová. Mladá Lučenčanka sa dostala až do top dvadsiatky.

„Som veľmi šťastná, že som postúpila v celkovom hodnotení do Top 20. Vôbec som to nečakala, keďže som priamo nepostúpila v žiadnej čiastkovej kategórii. Keď na finále zrazu vyhlásili, že je v Top 20 Slovakia, mala som neskutočnú radosť. Najmä pre to, že viem, aká tu bola konkurencia, a každé jedno dievča bolo zaujímavé. Dúfam, že som dostatočne reprezentovala Slovensko,“ povedala krátko po finále súťaže. Už 66. ročník súťaže sa uskutočnil v MGM National Harbor v americkom štáte Maryland.
 Stephanie Del Valle z Portorika sa je   Miss...
Zľava: Prvá vicemiss Yaritza Miguelina Reyes...
+3Zľava: Prvá vicemiss Yaritza Miguelina Reyes...
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca. Foto: SITA, Marko Erd
Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca. Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová z Lučenca.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Portoriko #Miss World 2016 #Stephanie Del Valle

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....