Nie Cindy Crawford, ale jej dcéra v bikinách bola hviezdou pláže

Slávna tínedžerka Kaia Gerber priťahovala v Miami pohľady dovolenkárov. Nečudo!

27.12.2016 00:00
debata

Z tejto dievčiny musí byť supermodelka! To si povedia mnohí, ktorí sa pozrú na 15-ročnú dcéru Cindy Crawfordovej v bikinách. Kaia Gerber si spolu so slávnou mamou, čerstvou päťdesiatničkou, vychutnávala Vianoce v Miami.

Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawford, počas... Foto: Profimedia
Cindy Crawford Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawford, počas dovolenky v Miami.

Aj mužská časť ich rodiny, manžel Rande Gerber a 17-ročný syn Presley si užívali horúce sviatky na Floride. Tento raz to však bola práve dlhonohá tínedžerka, ktorá zaujala fotografov najviac.

Fotogenickú tvár zdedila po krásnej mame a jej telo zrejme takisto. Nekonečne dlhé a štíhle nohy vzbudzovali na pláži pozornosť. Krásna tínedžerka tak viditeĺne nebude mať problém zažiariť na predvádzacích mólach, keď príde jej čas.

Ako sa vyjadrila Crawford v niekoľkých rozhovorch, v modelingu jej brániť nebude. „Chcem, aby bola predovšetkým dobrým človekom. V budúcnosti by som jej želala prácu, ktorú by mala rada. Podobne ako ja a môj manžel sme mali takéto šťastie na naše profesie. Ak bude chcieť robiť modeling, nebudem ju odhovárať," povedala pred časom Crawford pre nemecký magazín BUnte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miami #Cindy Crawford #Kaia Gerber

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...