Pozrite si 12 finalistiek Miss Slovensko 2017: Tieto baby bojujú o titul!

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková predstavila dvanásť finalistiek 22. ročníka súťaže krásy.

31.01.2017 17:20
debata
zväčšiť Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (uprostred) a finalistky Miss Slovensko 2017. Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková (uprostred) a finalistky Miss Slovensko 2017.

K dievčatám, ktoré tento rok zabojujú o korunku Miss Slovensko, patria Michaela Cmarková (22) z Kanianky, Nina Albíniová (21) z Lučenca, Katarína Kovačicová (24) z Likavky, Dominika Dávidová (23) z Levíc, Simona Svítková (23) z Považskej Bystrice, Petra Varaliová (19) z Bardejova, Karin Kovácsová (20) zo Svätého Petra, Hanka Závodná (21) z Bratislavy, Nikoleta Hílková (21) z Holíča, Gabriela Zemančíková (21) z Ružomberka, Simona Straková (22) z Dolného Vadičova a Michaela Šimoničová (23) z Bratislavy. Vekový priemer tohtoročných finalistiek je najvyšší za posledné roky a pochádzajú z rôznych kútov Slovenska. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu.

Finalistka súťaže krásy Miss Slovensko 2017 č....
Finalistka číslo 2 Nina Albíniová z Lučenca.
+9Finalistka súťaže krásy Miss Slovensko 2017...

Podľa Chomistekovej sú tohtoročné finalistky komunikatívnejšie, odvážnejšie a pripravenejšie. „Mám pocit, že sa neboja tak, ako dievčatá v predošlých ročníkoch. Na semifinále ich podľa mňa veľmi dobre pripravilo, že museli už pri prihlásení poslať videovizitku, v ktorej priblížili svoju motiváciu, prečo by chceli byť v súťaži a povedali niečo o sebe. V semifinále potom nemali problém odpovedať na kameru, vedeli pracovať s mikrofónom a aj na mediálnom tréningu boli výborné. Jedna z nich nemala problém dokonca ani zaspievať, čo bolo pre mňa takým milým šokom. Keď si predstavím seba v osemnástich rokoch, keď som šla do tejto súťaže, určite by som to nedokázala,“ povedala Chomisteková.

Dievčatá čaká v nasledujúcich mesiacoch veľa práce. „Finalistky absolvujú trojmesačnú intenzívnu prípravu, radu fotení, mediálnych tréningov, nácviky choreografií a ďalšie prípravy. Čaká ich tiež sústredenie v Kapverdách, kde natočíme videospoty, dokrútky Miss Sympatia a plavkové editoriály. Je toho veľa, dievčatá budú mať rozmanitý program,“ ozrejmila riaditeľka súťaže.

Finálový večer súťaže Miss Slovensko 2017 sa uskutoční 29. apríla v priamom prenose TV JOJ. Víťazka získa postup na Miss World 2017, automobil, exkluzívny byt pri Dunaji a ďalšie zaujímavé ceny.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #súťaž #dievča #Miss Slovensko #finalistka #Miss Slovensko 2017

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...