Sexi Miranda Kerr v reklame pre Super Bowl: Žiari po boku športovca!

Víkendový ostrosledovaný Super Bowl nie je len pútačom pre športových fanúšikov. Každoročne je aj sviatkom tvorcov reklám, ktorí sa predbiehajú v zisku o cenný vysielací priestor. A tiež v tvorbe vtipných spotov.

03.02.2017 00:00
debata
Hráč amerického futbalu Cam Newton a topmodelka... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Cam Newton a Miranda Kerr Hráč amerického futbalu Cam Newton a topmodelka Miranda Kerr si spoločne zahrali v reklame na automobilku Buick.

O jeden z nich sa postarala aj austrálska topmodelka Miranda Kerr, ktorá si strihla miniatúrnu roličku v reklame na nový automobil známej americkej značky. Hlavným hrdinom reklamy je však športovec Cam Newton. Reklama ukazuje kratučký pohľad na zápas dvoch detských tímov, ktorý z hľadiska pozorujú dvaja otcovia. Keď na parkovisku zaparkuje nové auto, jeden druhého sa pýta, či už videl tento nový Buick.

zväčšiť Hráč amerického futbalu Cam Newton počas... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Cam Newton Hráč amerického futbalu Cam Newton počas nakrúcania reklamy pre automobilku Buick s detskými hercami.

„Ak to je Buick, tak môj syn je Cam Newton,“ odpovie mu na to afroamerický otec a na ihrisku sa jeho dieťa zmení na slávneho hráča amerického futbalu. Záver potom patrí práve topmodelke Kerrovej. „Ak to je Buick, tak ja som supermodelka,“ odpovie tréner na otázku samotného Newtona, či už videl nové vozidlo. A ako inak, zmení sa na bývalú manželku Orlanda Blooma a hviezdu prehliadok Victoria's Secret.

Hráč amerického futbalu Cam Newton a topmodelka... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Cam Newton a Miranda Kerr Hráč amerického futbalu Cam Newton a topmodelka Miranda Kerr sa zišli pri nakrúcaní reklamy.

Počas Super Bowl sa však diváci môžu tešiť na desiatky ďalších reklám. Medzi firmami, ktoré pravidelne investujú milióny do reklamy, sú známe športové značky, výrobcovia automobilov, ale tiež poisťovacie spoločnosti či banky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #auto #reklama #Super Bowl #vtip #Miranda Kerr #Cam Newton

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...