Krásna Bagárová konkurovala brazílskej ikone! Lima či ona, čo vy na to?

Je talentovaná speváčka, ale fanúšikovia aj médiá ju milujú tiež vďaka jej fyzickým pôvabom. A Moniku Bagárovú si všimla aj slávna kozmetická značka.

15.02.2017 15:35
debata

Iba pred pár dňami bývalá superstaristka potvrdila osobne, že sa stala novou ambasádorkou známej dekoratívnej kozmetiky. A hneď na to odletela aj na týždeň módy v New Yorku. Spoločne s renomovanou vizážistkou Margitou Skřenkovou sa Bagárová bola pozrieť na niekoľko prehliadok a užila si zákulisie svetovej módy. A nielen to.

Ako na svojom konte na Instagrame informovala sama, podarilo sa jej stretnúť aj so slávnou brazílskou topmodelkou Adrianou Limou. Tá pracuje pre kozmetickú spoločnosť ako ambasádorka už niekoľko rokov a na celosvetovej úrovni. Bagárovej bude musieť zatiaľ stačiť česko-slovenský trh, ale jej pôvaby údajne ocenila aj samotná Brazílčanka.

O pár dní však bude 22-ročná rodáčka z Brna späť v rodnej vlasti. Cez víkend ju čaká spoločenský program – zúčastní sa totiž na Česko Slovenskom plese v Prahe, kde nebudú chýbať osobnosti z obch strán hranice.

With @margitavisage NYC #maybelline #makeupinthecityczsk #goodvibesonly #nyc

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #New York #kozmetika #Monika Bagárová #Adriana Lima

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....