Ashley Graham má kriviek aj za dve modelky. A sexepílu tiež, aha!

Vďaka pózovaniu na titulnej strane Sports Illustrated sa z nej stal nový sexidol. Modelka Ashley Graham nechýbala ani na uvedení najnovšieho čísla.

18.02.2017 00:00
debata
Minuloročná hviezda z titulnej strany Ashley... Foto: Reuters, MIKE SEGAR
Minuloročná hviezda z titulnej strany Ashley Graham prišla na podujatie tiež. Minuloročná hviezda z titulnej strany Ashley Graham prišla na podujatie tiež. V šatách Mestiza.

Kyprá kráska, ktorú kedysi kategorizovali ako manekýnku XXL, sa v posledných mesiacoch dostala na skutočné výslnie modelingovej brandže. Rešpekt si nezískala len u žien, ktorým príroda darovala kyprejšie krivky, ale aj predstaviteľov módnej brandže.

Topmodelka Kate Upton je hviezdou titulnej...
V novom vydaní magazínu Sports Illustrated...
+9Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley (v...

Dôkazom bola napríklad stredajšia prehliadka dizajnéra Michaela Korsa, kde sa Venuša predvádzala po boku vyziabnutých kolegýň. Ako prvá „plus-size“ modelka sa tiež ocitla na titulnej strane magazínu Vogue US. Spoločne s ďalšími vychytenými tvárami módneho sveta.

Na štvrtkovej akcii Sports Illustrated však Ashley predvádzala predovšetkým to, čím sa vo svete preslávila. Svoj prirodzený sexepíl. V elastickom modeli šiat Mestiza nechala vyniknúť svoj zaoblený zadoček aj kypré stehná. Po boku štíhlych a súmerných žien vôbec nestrácala istotu a možno aj preto vyzerala ešte lepšie než mnohé z nich.

Topmodelka Ashley Graham na prehliadke kolekcie... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Ashley Graham Topmodelka Ashley Graham na prehliadke kolekcie Michael Kors Jeseň-Zima 2017.

Plavkový špeciál magazínu Sports Illustrated vychádza raz ročne a tento rok dostal tému oslavy ženstva každého veku aj typu postavy. Aj preto sa vo vydaní objavuje 60-ročná modelka Christie Brinkley, ktorá v minulosti pravidelne pre magazín fotila. Na titulnej strane zase pózovala Kate Upton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #Sports Illustrated Swimsuit Issue #kypré tvary #sexy #Ashley Graham

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...