To je rodinka! Crawfordovej dcéra vyráža krásou dych, nesklame ani syn

Ak by mali do prospektov nájsť dokonalú americkú rodinku, u bývalej supermodelky Cindy Crawfordovej by určite uspeli. Jej família je ako zo žurnálu.

04.04.2017 08:20
debata
Topmodelka Cindy Crawford (druhá zľava) s... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Cindy Crawford (druhá zľava) s manželom Rande Gerberom a ich deti - dcéry Kaia Jorden Gerber a syn Presley Walker Gerber Topmodelka Cindy Crawford (druhá zľava) s manželom Rande Gerberom a ich deti - dcéry Kaia Jorden Gerber a syn Presley Walker Gerber na akcii Fashion Los Angeles Awards.

S manželom Rande Gerberom a deťmi Kaiou a Presleym to modelka potvrdila aj cez víkend, keď sa rodinné kvarteto zúčastnilo na vyhlásení tretieho ročníka Módnych cien v Los Angeles. Dôvod ich prítomnosti by ste možno pripisovalo slávnej mame, alebo jej krásnej dcére, ale bol trošku iný. V hlavnej úlohe bol práve Presley Gerber.

Sedemnásťročný syn niekdajšej supermodelky totiž kráča v maminých šľapajach a odniesol si z podujatia cenu Emerging Model of the year. Vysoký blonďák so zasneným pohľadom má množstvo fanúšičiek a z ceny sa skutočne tešil.

Pohľady objektívov však pochopiteľne smerovali aj na jeho mladšiu sestru Kaiu. Takmer dokonalá kópia svojej mamy sa na akcii objavila vo vínových šatách s rozparkom, ktoré odhaľovali jej dokonalú postavu aj štíhle a poriadne dlhé nohy.

Obe ratolesti Crawfordovej a Gerbera odštartovali módnu kariéru už ako deti, keď sa objavili v niekoľkých reklamách. Ako naznačila slávna Cindy, nebude ani jednému brániť v tom, aby robil, čo ho baví. Upozornila však, že modeling je tvrdý chlebíček a verí, že jej deti si vyskúšajú aj jeho náročnejšiu časť, aby si vážili, ak uspejú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #krása #rodina #Cindy Crawford #Kaia Gerber #Presley Gerber

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...