Stalloneho dcéry ako tínedžerky: Otcovi kradli čísla na slávnych fešákov!

Byť tínedžerka a mať slávneho otca má svoje isté výhody. Napríklad aj tatkov mobilný telefón plný čísel slávnych fešákov.

20.04.2017 08:30
Miss Zlatých glóbusov - zľava: Sistine... Foto: ,
Miss Zlatých glóbusov - zľava: Sistine Stallone, Scarlet Stallone a Sophia Stallone.
debata
Miss Zlatých glóbusov - zľava: Sistine... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Miss Zlatých glóbusov - zľava: Sistine Stallone, Scarlet Stallone a Sophia Stallone. Miss Zlatých glóbusov - zľava: Sistine Stallone, Scarlet Stallone a Sophia Stallone.

V najnovšom vydaní magazínu Harper's Bazaar o tom hovorila Sistine Stallone – dnes 18-ročná dcéra známeho herca a režiséra Sylvestra Stalloneho. „Keď som bola menšia, zvykla som sa hrabať v otcovom mobile a opisovať si čísla,“ prezradila s humorom časopisu. „Napríklad som takto získala číslo Liama Hemswortha. Áno, aj som mu volala. Ale nikdy nezodvihol,“ priznala sa prostredná z trojice dcér, ktoré má Stallone s modelkou Jennifer Flavinovou.

Hoci všetky vyrastali pred svetlami reflektorov a mohli by byť na slávnych ľudí zvyknuté, prezradili, že z niektorých idolov sa aj im podlamujú kolená. Napríklad Sistine bola vraj celá bez seba, keď zistila, že si ju po zoznámení vďaka rodičom zapamätal Leonardo DiCaprio. Jej mladšia sestra, štrnásťročná Scarlett zase prežívala veľmi nervózne stretnutie s Ryanom Reynoldsom. Páči sa jej a videla vraj všetky jeho filmy.

Všetky tri dievčatá, teda 20-ročná Sophia, 18-ročná Sistine a 14-ročná Scarlett, spoločne pózovali pre módne periodikum a spoločne s redaktormi hovorili okrem iného aj o svojich rituáloch krásy. Ako trio dievčat majú v tom vraj celkom jasno a spoločne absolvujú mnohé skrášľujúce procedúry či typické babince, kde sa všetko krúti okolo mejkapu či vlasov. A samozrejme, chlapcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Hemsworth #sestry #idol #Harper's Bazaar #Sistine Stallone

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...