Novinárov očarila kráska z Bardejova, toto je nová Miss Press!

Titul Miss Press 2017 získala vo štvrtok v bratislavskom hoteli DoubleTree By Hilton 19-ročná Petra Varaliová z Bardejova. Mladú finalistku úspech prekvapil aj potešil.

27.04.2017 07:20
debata
Miss Press Petra Varaliová očarila novinárov,... Foto: SITA, Marko Erd
Petra Varaliová Miss Press Petra Varaliová očarila novinárov, ktorí prišli na tlačovú konferenciu a hlasovali.

„Ja som z tohto titulu veľmi šťastná, vôbec som to nečakala, do poslednej chvíle som neverila, že bude vyhlásené práve moje meno,“ povedala Varaliová, ktorá sa domnieva, že novinárov očarila najmä pohľadom, jemným výzorom a skromnosťou. „Na tom staviam svoj úspech aj počas finále,“ dodala mladá tmavovláska.

Finálový večer Miss Slovensko 2017 sa uskutoční v sobotu 29. apríla v Incheba Expo Aréne, pričom ho v priamom prenose odvysiela TV JOJ. Diváci sa podľa riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej môžu tešiť na skvelú módnu šou, v rámci ktorej dievčatá predvedú modely viacerých úspešných slovenských návrhárov. „Každý si príde na svoje. Dievčatá sa odprezentujú v tradičných krojových odevoch a pripravené máme aj také úsmevné ružové modely a elegantnejšiu kolekciu,“ prezradila Chomisteková.

zväčšiť Spoločná fotografia finalistiek súťaže krásy... Foto: SITA, Marko Erd
Miss Slovensko 2017 Spoločná fotografia finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2017 po tlačovej besede spojenej s voľbou Miss Press.

Program finále zároveň dotvorí niekoľko hudobných čísel. Na pódiu sa predstavia Samuel Tomeček a Suvereno, Martin Chodúr, SĽUK a ďalší. Moderátorom večera bude Libor Bouček.

O absolútnej víťazke súťaže rozhodne odborná sedemčlenná porota. Diváci budú môcť počas večera zároveň online hlasovať za svoju EVA Miss Sympatia. Výťažok z hlasovania poputuje na charitatívny projekt Srdce pre deti.

Miss Slovensko 2017 získa postup na Miss World 2017, automobil, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok a ďalšie ceny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #finále #súťaž #Miss Slovensko #Miss Press #Petra Varaliová

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...