Verešová opäť v luxuse! Butik otvárala v kúskoch za 2000 eur

Modelku Andreu Verešovú pozývajú na väčšinu módnych udalostí v susednom Česku. Nechýbala ani na otvorení butiku dizajnérskej značky Tory Burch v Prahe.

18.05.2017 00:00
debata
Modelka Andrea Verešová na otvorení luxusného... Foto: Profimedia
Modelka Andrea Verešová na otvorení luxusného butiku. Modelka Andrea Verešová na otvorení luxusného butiku.

Bývalá slovenská kráľovná krásy nesklamala a pred objektívy sa postavila ako „vlajková loď“ módnej firmy, za ktorou stojí úspešná 50-ročná rodáčka z Pensylvánie.

Burchovej kreácie hýria farbami a vzormi, nechýbajú im často ani opulentné výšivky a zdobenia. To všetko predviedla v kreácii pestrofarebných minišiat aj matka dvoch detí a úspešná modelka Verešová.

Šaty z aktuálnej jarnej kolekcie nie sú práve lacným kúskom. Ak by si ich Žilinčanka kupovala za vlastné, musela by si pripraviť vyše 1300 eur. Ďalších 400 eur stojí kardigan, ktorý si Verešová pri pózovaní prehodila cez plece.

Burchovej tvorbu kedysi preslávili predovšetkým kabelky a malý ružový kúsok kabelky do ruky nechýbal ani v rukách Verešovej. Cena v konkurencii luxusných značiek až tak nezaskočí – je „len“ 300 eur.

Výsledok bol však nadmieru príťažlivý. Slovenská modelka a celebrita patrila k ozdobám akcie a zaujala by určite aj samotnú autorku dizajnérskych návrhov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #modelka #Andrea Verešová #Tory Burch

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...