Pamätáte si ju? Bývalá Miss Sándorová po 13 rokoch, to je kyprý dekolt

V roku 2004 získala titul kráľovnej krásy. Už pár rokov po ňom sa však stiahla do úzadia a sústredila predovšetkým na súkromie. Cez víkend sa však Mária Sándorová objavila na módnej prehliadke u českých susedov.

26.06.2017 13:11
debata
zväčšiť Bývalá Miss Slovensko Mária Sándorová (vľavo) a... Foto: Profimedia
Bývalá Miss Slovensko Mária Sándorová (vľavo) a herečka Silvia Šuvadová. Bývalá Miss Slovensko Mária Sándorová (vľavo) a herečka Silvia Šuvadová.

Brunetka bola jednou z modeliek akcie pod názvom Czech Fashion Week, ktorá sa konala v Teplicích na novej kolonáde. Medzi dizajnérmi sa prezentoval napríklad Osmany Laffita či Ateliér Poner alebo Alice Abraham. Sándorová sa na podujatí predviedla v kreáciách niekoľkých návrhárov, fotografov však zaujala najmä na záverečnej párty. Objektívy ju zachytili v ľahkých letných šatách a poriadne provokatívnu.

Tridsaťtriročná Sándorová prekvapila bujným dekoltom, ktorý ešte vyzdvihli vystužené košíky. Sándorovú len nedávno zachytili objektívy aj na párty Jozefa Oklamčáka či pár dní predtým na ďalšej prehliadke. Zdá sa, že Miss Slovensko 2004 sa opäť vracia do spoločnosti. Dôvodom bude určite aj jej rozchod s hokejistom Martinom Bartekom, s ktorým má dve ratolesti.

Na akcii Czech Fashion Week sa bývalá kráľovná krásy bavila aj s herečkou Silviou Šuvadovou, ktorú si organizátori akcie zavolali prekvapivo na mólo. Vo svojich 44 rokoch tak predvádzala večerné šaty, ale dokonca aj spodnú bielizeň.

Bývalá Miss Slovensko Mária Sándorová na zábere... Foto: Ivan Majerský, Pravda
Bývalá Miss Slovensko Mária Sándorová na zábere z roku 2004. Bývalá Miss Slovensko Mária Sándorová na zábere z roku 2004.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #návrat #dekolt #Silvia Šuvadová #Mária Sándorová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....