Izraelská kráska je miláčikom značiek. Pozrite na jej tvár a pochopíte!

Jej pôvab využili už svetoznáme kozmetické či módne značky. Minulý týždeň sa rodáčka z izraelského Rehovotu objavila na prehliadke značky Chanel.

13.07.2017 00:00
debata
Izraelská modelka Shlomit Malka pred... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Shlomit Malka Izraelská modelka Shlomit Malka pred prehliadkou Chanel Haute Couture v Paríži.

Kráska menom Shlomit Malka je jednou zo žiadaných modeliek, ktorej bábikovská krása oslovila už značky ako Maybelline, Armani, L'Oreál Paris či Lancôme. Do Paríža však tentoraz necestovala za prácou, ale ako hviezdny hosť luxusnej prehliadky haute couture.

Dvadsaťtriročnú bruentku s plachým pohľadom a nádherne plnými perami objavili na základe záberov na Facebooku v čase, keď v rodnom Izraeli absolvovala povinnú vojenskú službu. Podarilo sa jej získať povolenie na prácu a tak popri vojenskej službe nafotila veľké kampane pre niekoľko známych firiem.

Izraelská modelka Shlomit Malka pred... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Izraelská modelka Shlomit Malka pred prehliadkou Chanel Haute Couture v Paríži. Izraelská modelka Shlomit Malka pred prehliadkou Chanel Haute Couture v Paríži.

Odvtedy sa stihla objaviť v desiatkach ďalších reklám a kampaní a stať sa domácou, ale aj medzinárodnou celebritou. Veľkej obľube sa teší práve vo Francúzsku, kde je vraj dokonalým stelesnením idolu krásy.

Hoci Malka je pomerne mladá, vo veku 23 rokov je už vydatou dámou. Tento rok totiž povedala áno dlhoročnému priateľovi Yehudovi Levimu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #krása #modelka #Chanel #Shlomit Malka

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....