Úchvatná nevesta Miranda Kerr: Šaty od Diora vyrazili dych aj jej!

Hoci sa vydala už koncom mája, až dnes sa na verejnosti objavujú zábery z veľkolepej svadby topmodelky Mirandy Kerrovej. A veruže, jej svadobná róba vyráža dych.

17.07.2017 14:55
debata

Príspevok, ktorý zdieľa Miranda (@mirandakerr),

Tridsaťštyriročná austrálska rodáčka povedala pred necelými dvoma mesiacmi áno podnikateľovi Evanovi Spiegelovi. Pri obrade nechýbal ani magazín Vogue, ktorý nevestu zvečnil pre najnovšie vydanie. Miranda Kerr sa tak na stránkach časopisu objavuje v pompéznej svadobnej kreácii Dior Haute Couture, ktorú vytvorila návrhárka Maria Grazia Chiuri.

„Myslím si, že snom každého dievčaťa je, aby jej svadobné šaty navrhli u Diora. Hovorila som si, ak sa tento nápad bude pozdávať Marii, pôjdem do toho,“ uviedla Kerr pre portál módneho magazínu. Prípravu a výber šiat prebývalú manželku herca Orlanda Blooma zorganizovali práve v redakcii najslávnejšieho módnika. Samozrejme, výmenou za exkluzívny materiál – možnosť nafotiť krásku počas jej dňa D.

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress

Príspevok, ktorý zdieľa Miranda (@mirandakerr),

„Úprimne, nedokážem si predstaviť krajšie svadobné šaty,“ konštatovala Kerr na margo snehobielych šiat s nadýchanou sukňou a vlečkou, ktoré výrazne čerpali inšpiráciu z diorovských archívov 50-tych rokov minulého storočia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #svadba #svadobné šaty #Miranda Kerr #Dior Couture

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....