Mama ma naučila byť sama sebou, vyhlasuje krásna Kaia Gerber

Má len pätnásť rokov, ale je zjavne zrodená pre to, aby sa stala topmodelkou. Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawfordovej, prezradila, čo ju slávna mama naučila.

18.08.2017 00:00
Kaia Gerber Foto:
Kaia Gerber na Instagrame.
debata

V rozhovore pre magazín TeenVogue sa dlhonohá tínedžerka rozhovorila o tom, že dlho si neuvedomovala, že jej mama je slávna a obdivovaná žena. „Zmenilo sa to, keď som mala osem. Na narodeninovú oslavu sme šli do Disneylandu a tam som začala chápať, čo sa deje. Chcela som sa fotografovať s princeznami a všetci okolo sa túžili odfotiť s mojou mamou,“ prezradila v rozhovore Kaia.

Na mamu vraj nikdy nežiarlila. Určite aj preto, že obaja rodičia – Cindy Crawford a Rande Gerber – učili svoje deti skromnosti a zároveň im dopriali poznať hodnota seba samých.

„Vždy ma učili, aby som bola sama sebou, aby som nasledovala moje inštinkty. A tiež mi hovorili, že by som nemala dovoliť, aby iní ľudia ovplyvňovali to, čo túžim robiť. Veci v živote sa zmenia, ak akceptujete, kto ste a nesnažíte sa zmeniť,“ uviedla v interview 15-ročná kráska, ktorá prvé skúsenosti s modelingom získala ešte ako dieťa. Momentálne účinkuje napríklad v kampani na džínsové oblečenie Hudson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Cindy Crawford #detstvo #Kaia Gerber

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...