To je šok! Ako vyzerala krásna Shannon de Lima kedysi - neuveríte!

O tom, že v krajinách Latinskej Ameriky sa bežne nechávajú ženy aj muži upraviť pod nožom plastického chirurga, vie celý svet. Potom však príde reálny dôkaz a mnohí sú zaskočení.

23.08.2017 00:00
debata (1)
Shannon de Lima na archívnom zábere s... Foto: SITA/AP, Alan Diaz
Spevák Marc Anthony a jeho súčasná manželka Shannon de Lima. Shannon de Lima na archívnom zábere s expartnerom Marcom Anthonym.

To sa stalo aj v súvislosti s topmodelkou Shannon de Lima, rodáčkou z Venezuely, ktorú celosvetovo preslávilo predovšetkým manželstvo so spevákom a hudobníkom Marcom Anthonym.

Bývalý manžel speváčky Jennifer Lopezovej začal s 29-ročnou kráskou randiť pred niekoľkými rokmi – vtedy dlhonohá a obdarená krásavica po jeho boku pútala patričnú pozornosť. Konieckoncov, to dokáže aj dnes. De Lima však v začiatkoch svojej kariéry vyzerala celkom inak.

Na viacerých portáloch sa objavil záber, ktorý má údajne zachytávať modelku a bývalú účastníčku súťaží krásy v jej pôvodnom „vydaní“. A rozdielov sa dá nájsť fakt veľa.

Jueves de #tbt y aquí tenemos a la hermosa @shadelima #shannondelima

Príspevok, ktorý zdieľa REVISTA GENTE LATINA (@gentelatinam),

V prvom rade určite udrie do očí celkom iný tvar nosa. De Lima má pravdepodobne preoperovanú aj sánku a vylepšenú oblasť očného okolia. Potom, samozrejme, nechýba ani plastická operácia poprsia. Od takmer plochej hrude sa modelka posunula k poriadne kyprým tvarom. Jej podoba je skrátka ako podoba dvoch rôznych žien.

Zástupcovia De Limy zatiaľ nereagovali, ale fotografia, ktorá obletela latino svet je zjavne pravá. Samotná kráska, ktorá si už na Anthonyho našla náhradu, je však so svojím vzhľadom spokojná a nič na zmenách neľutuje.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #plastická operácia #Shannon De Lima #kedysi #hviezdy po rokoch

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...