Leto v bikinách aj na titulke! Kocianová si užívala, teraz vyberá novú krásu

Už niekoľko rokov je slovenská topmodelka Michaela Kocianová ambasádorkou súťaže Elite Model Look. Aj tento rok, už v stredu zasadne do poroty, ktorá vyberie víťazov nového ročníka.

28.08.2017 13:04
debata
zväčšiť Slovenka Michaela Kocianová si leto užila v... Foto: archív Michaely Kocianovej
Michaela Kocianová Slovenka Michaela Kocianová si leto užila v poriadne exotických destináciách.

Rodáčka z Trenčína má pritom za sebou poriadne nabité leto. Prácou, ale aj oddychom. S priateľom Arranom Yentobom navštívila niekoľko nádherných destinácií a o momentky sa podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Stihla však aj pracovať a jej príťažlivý pohľad a sexy telo potešilo napríklad čitateľky Elle Canada. Práve pre letné vydanie magazínu nafotila niekdajšia múza Johna Galliana veľký plážový editoriál.

Už v stredu večer však plavky nahradí večerný outfit a Kocianová vyrazí do Prahy na finále česko-slovenskej súťaže v modelingu, kde bude vyberať svoje nástupkyne a tiež nové mužské tváre módneho sveta. Pridá sa ku nej aj jej dobrá kamarátka a kolegyňa Linda Vojtová – česká topmodelka, ktorá žije v New Yorku a stane sa čestnou prezidentkou poroty.

v exkluzívnej prehliadke počas galavečera sa opäť predstavia topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, medzi nimi aj Michaela Kocianová a Zuzana Stráská, víťazka svetového finále EML 2013 Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Denisa Dvořáková, Adriana Čerňanová, Barbora Brušková či Sasha Gachulincová.

Slovenka Michaela Kocianová na titulnej strane... Foto: Elite Model Managment
Slovenka Michaela Kocianová na titulnej strane Elle Canada. Slovenka Michaela Kocianová na titulnej strane Elle Canada.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #titulka #Elite Model Look #Michaela Kocianová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...