Veľký debut pre krásnu Kaiu! Crawfordovej dcéra žiarila na móle

Len pár dní po oslave šestnástich narodenín sa dočkala veľkého módneho debutu na prehliadke v New Yorku. Kaiu Gerber, dcéru slávnej Cindy Crawfordovej, angažovala značka Calvin Klein.

08.09.2017 14:25
debata
zväčšiť Kaia Gerber, dcéra modelky Cindy Crawford,... Foto: SITA/AP, Kathy Willens
Kaia Gerber Kaia Gerber, dcéra modelky Cindy Crawford, počas prehliadky pre značku Calvin Klein v New Yorku.

Dlhonohá kráska, ktorá podľa mnohých odborníkov z brandže vyzerá ako klon slávnej mamy, sa objavila v rámci prehliadky kolekcie Jar-Leto 2018. Hnedovlasá Kaia bola na míle vzdialená sexi tínedžerke, ako ju väčšinou zachytávajú médiá na paparazzovských záberoch.

Oblečená bola od hlavy po päty do lesklých nohavíc a košele s výraznými kontrastnými vreckami a špicatým golierom. Autorom kolekcie pre jeden z najslávnejších amerických módnych domov je už druhýkrát Belgičan Raf Simons.

Okrem Gerberovej sa tentoraz na móle neobjavila žiadna z vychytených „instagramových“ topmodeliek súčasnosti, ako je Bella či Gigi Hadidové alebo Kendall Jenner. Podľa slov zo zákulisia šou typy ako sú tieto dievčatá nemá známy dizajnér rád. Gerber je však výnimkou, pretože údajne stelesňuje nielen krásu, ale aj inteligenciu a charizmu, ktorá kedysi v modelingu dominovala.

Defilé prehliadky značky Calvin Klein s... Foto: SITA/AP, Kathy Willens
Defilé prehliadky značky Calvin Klein s kolekciou Jar-Leto 2018. Defilé prehliadky značky Calvin Klein s kolekciou Jar-Leto 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #debut #New York #modelka #Calvin Klein #Kaia Gerber

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...