Traste sa, prichádza nová hviezda! Klon slávnej Cindy dobýja móla

Zdá sa, že pozície hviezd modelingu ako Gigi Hadid či Kendall Jenner sa otriasajú v základoch. Dôvod - je tu nová superhviezda. Kaia Gerger.

23.09.2017 13:30
debata
Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku... Foto: Reuters, JOE PENNEY
Kaia Gerber Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku Alexander Wang v New Yorku.

Iba šestnásťročná dcéra niekdajšej supermodelky Cindy Crawfordovej (často označovaná ako jej kópia či klon) sa stala absolútnou kráľovnou týždňov módy, ktoré odštartovali v New Yorku a pokračujú momentálne v Miláne. Hoci 175 centimetrov vysoká hnedovláska sa neobjavila na toľkých prehliadkach ako viaceré jej kolegyne, tie, ktoré odkráčala, boli skutočne exkluzívne. Zväčša šou otvárala alebo uzatvárala ako modelka, na ktorú je upretá najväčšia pozornosť.

Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku...
Modelka Kaia Gerber predviedla na módnej šou...
+8Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Philosophy di...

Stalo sa tak na prehliadke značky Fendi vo štvrtok v Miláne. Nasledovala však aj šou Moschino, ktorú Gerber odštartovala v baletnej sukienke pošitej modrým perím.

V New Yorku bola krásna tínedžerka skutočnou hviezdou prehliadky Alexandra Wanga a na módnej šou Marca Jacobsa uzatvorila celú prezentáciu v žiarivých žltých šatách pošitých flitrami. V Londýne predvádzala pre značku Burberry.

Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku značky Fendi v Miláne. Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku značky Fendi v Miláne.

Je celkom zjavné, že Kaia Gerber má pred sebou veľkú kariéru. Vyzerá ako klon vlastnej mamy a dizajnéri si ju okamžite zamilovali. Ostáva otázkou, ktoré značky si ju vyberú v Paríži. Očakáva sa, že by mohla byť novou hviezdou prehliadky Chanel, čo zvyčajne býva pre modelku najväčšia pocta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marc Jacobs #sláva #kariéra #Prada #topmodelka #Alexander Wang #štart #Fendi #Kaia Gerber #Moschino

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....