Supermodelky aj pred 50-kou! Toto kvinteto vyrazilo dych celému Milánu

Tento rok si svet nepripomína len dvadsiate výročie úmrtia princeznej Diany. V rovnakom roku, pred dvoma desaťročiami skonal aj slávny dizajnér Gianni Versace. Nová kolekcia talianskeho módneho domu bola poctou pre neho.

25.09.2017 11:45
debata
Dizajnérka Donatella Versace (tretia zľava) s... Foto: Reuters, ALESSANDRO GAROFALO
Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Helena Christensen. Dizajnérka Donatella Versace (tretia zľava) s niekdajšími supermodelkami - zľava: Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Helena Christensen.

Versaceho sestra Donatella zašla do archívov značky a na mólo priniesla hneď niekoľko moderných a vynovených verzií klasických potlačí, ktoré kedysi Gianni využíval a ktoré ho preslávili po celom svete. Prehliadka kolekcie na jar a leto 2018 však nebola len o móde. Bola to aj parádna šou a uctiť si pamiatku slávneho tvorcu prišli aj ženy, ktorým pomohol dotvoriť superhviezdnu kariéru.

Talianska dizajnérka Donatella Versace (v...
Talianska dizajnérka Donatella Versace a...
+7Modelky predvádzajú kolekciu Versace Jar/Leto...

Áno, reč je o niekdajších supermodelkách, ktorých kariéru v 90-tych rokoch umocňovala okrem iného aj spolupráca s talianskym módnym ateliérom. V sobotu sa kvinteto krások prekvapivo objavilo v závere prehliadky a vytvorilo priam kultový vizuálny moment z milánskeho týždňa módy.

V zlatých šatách, ako dokonalé „versaceovské“ bohyne sa v závere prehliadky objavili dámy Cindy Crawford (50), Claudia Schiffer (47), Naomi Campbell (47), Helena Christensen (48) a Carla Bruni (49). Hoci takmer všetky sa už priblížili k päťdesiatke, vyzerali skrátka úchvatne.

Zľaba: Carla Bruni, Claudia Shiffer, Naomi... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Carla Bruni, Claudia Shiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Helena Christensen Zľaba: Carla Bruni, Claudia Shiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford a Helena Christensen veľkolepo uzatvorili prehliadku značky Versace v Miláne.

Špeciálnu pozornosť nepochybne pritiahla Dánka Helena Christensen, ktorá pod vysokým rozparkom odhalila ukážkové nohy. Nemka Claudia Schiffer sa po rokoch prestávky od predvádzania na móle vrátila ako nádherná plavovlasá sexbomba. Pomerne prekvapivým hosťom bola manželka niekdajšieho francúzskeho prezidenta Carla Bruni-Sarkozy. Všetky dámy však po boku dojatej Donatelly Versace vyzerala úplne úchvatne. Veď posúďte sami. Bol to večer „golden girls“…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Claudia Schiffer #Versace #Miláno #Helena Christensen #Cindy Crawford #supermodelky #Gianni Versace

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...