Dokonalé telo nie je zadarmo! Aha, táto kráska drie ako o život!

Nie je to zďaleka len o krásnych tvárach a dokonalých telách. Skrýva sa za nimi aj tvrdý tréning a topmodelka Lais Ribeiro to dobre vie.

28.09.2017 09:30
debata
Topmodelka Lars Ribeiro sa pripravuje na módnu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lars Ribeiro Topmodelka Lars Ribeiro sa pripravuje na módnu šou v Šanghaji, kde bude jednou z hviezd výročnej prehliadky Victoria's Secret.

Brazílska rodáčka, ktorá je jednou z tvárí značky Victoria's Secret, sa objavila v utorok v známom newyorskom fitness centre 305 a prilákala aj pozornosť médií. Dôvodom bolo, samozrejme, predstavenie nových produktov materskej firmy. Ribeiro však zaujala aj inak. Svojím vytrénovaným telom. Stačilo, aby napla svaly a na rukách jej nabehli prekvapivé bicepsy. Bruško či stehná má táto 26-ročná kráska ako z ocele.

Modelka už dávnejšie prezradila, že pre svoju prácu sa musí denne venovať fyzickým aktivitám a náročnému tréningu. Nikdy to však neľutovala. „Vyrastala som ako dievča, ktoré má rado pohyb. Vždy som mala rada šport,“ uviedla.

Topmodelka Lais Ribeiro sa pripravuje na módnu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lais Ribeiro Topmodelka Lais Ribeiro sa pripravuje na módnu šou v Šanghaji, kde bude jednou z hviezd výročnej prehliadky Victoria's Secret.

Už o pár mesiacov ju bude môcť vidieť svet na výročnej prehliadke amerického výrobcu spodnej bielizne. Tento rok bude opäť o niečo výnimočnejšia. Celá sa totiž presunula do Šanghaja, kde sa Victoria's Secret snaží dobyť trh a posilniť svoje obchodné pozície. Krásne modelky s dokonalými telami, ako je to Ribeirovej, k tomu nepochybne napomôžu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Telo #modelka #tréning #Lais Ribeiro

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...