Sexy maminy v prvej línii! Šou Balmain vytiahla na mólo tieto krásky

Prehliadky francúzskej značky Balmain sú vždy pastvou pre oči. Na móle defilujú sexy krásky a modelky, ktoré patria medzi najväčšie hviezdy. Nebolo to inak ani vo štvrtok večer.

30.09.2017 00:00
debata
Topmodelka Natalia Vodianova na prehliadke... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Topmodelka Natalia Vodianova na prehliadke Balmain Jar/Leto 2018. Topmodelka Natalia Vodianova na prehliadke Balmain Jar/Leto 2018.

Do Paríža sa zlietli okrem mladých začínajúcich krások aj veteránky či ostrieľané hviezdy modelingu, aby sa mohli prezliecť do sexy kúskov z dielne dizajnéra Oliviera Rousteinga a ukázať zástupcom módneho sveta novú kolekciu na jar a leto 2018.

Modelka Elsa Hosk na prehliadke Balmain...
Česká topmodelka Karolina Kurková na prehliadke...
+18Topmodelka Jourdan Dunn na prehliadke Balmain...

Mená ako Jourdan Dunn, Natasha Poly či Elsa Hosk určite lákali. Tentoraz však boli skutočnými kráľovnami slávne modelingové mamy. Na móle sa ich zjavilo hneď niekoľko, medzi inými napríklad dvojnásobná mama Karolína Kurková zo susedného Česka či rovnako dvoma deťmi obdarená brazílska gazela Alessandra Ambrosio.

Na mólo sa len sporadicky vracia tretia menovaná – ruská topmodelka Natalia Vodianova. Pri pohľade na ňu sa zdá byť priam neuveriteľné, že je už štvornásobnou matkou. Tridsaťpäťročná blondínka má tri deti z manželstva s finančníkom Justinom Portmanom. Po rozvode s ním sa však stala partnerkou Antoina Arnaulta, ktorého otec je najbohatším mužom Francúzska. Spolu majú syna Maxima, ktorý oslávil tretie narodeniny. Jeho slávna mamina však pôsobí na prvý pohľad, že by mohla byť skôr jeho staršou sestrou.

Topmodelka Alessandra Ambrosio na prehliadke... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Topmodelka Alessandra Ambrosio na prehliadke Balmain Jar/Leto 2018. Topmodelka Alessandra Ambrosio na prehliadke Balmain Jar/Leto 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Balmain #Alessandra Ambrosio #mama #Natalia Vodianova #sexy

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...