Cindy Crawford chápe, že dcérin vstup do modelingu bol neodvratný

Americká modelka a herečka Cindy Crawford sa viac obáva o svoju 16-ročnú dcéru za volantom, ako na prehliadkovom móle.

09.10.2017 12:45
Cindy Crawford (vpravo) a jej dcéra Kaia Gerber Foto: ,
Modelka Cindy Crawford (vpravo) a jej dcéra Kaia Gerber pózujú fotografom v Paríži.
debata (1)

„Moja dcéra práve dostala vodičský preukaz. Mám omnoho väčšie obavy z toho, že sama šoféruje, ako z toho, že vstupuje do sveta modelingu,“ vyjadrila sa 51-ročná rodáčka z DeKalb v štáte Illinois v rozhovore s agentúrou The Associated Press.

Kaia Gerber už pritom predvádzala pre viacero významných dizajnérov a minulý mesiac absolvovala svoj debut na Newyorskom týždni módy. Modelom je aj jej 18-ročný brat Presley Gerber.

Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku...
Modelka Kaia Gerber predviedla na módnej šou...
+8Topmodelka Kaia Gerber v kreácii Philosophy di...

„Moje deti majú výhodu v tom, že o tom svete veľa viem. Vravím si, kto by ich mohol viesť lepšie ako ja,“ povedala ďalej na charitatívnom podujatí neďaleko Detroitu jedna z pôvodných piatich supermodeliek.

Crawford podľa vlastných slov chápe, že vstup 16-ročnej Kaie Gerber, ktorá sa na ňu nesmierne podobá, do modelingu bol neodvratný. „Na jednej strane si želám, aby som to mohla o rok či dva odložiť, ale má 16, v rovnakom veku, aj keď je to skoro, som začínala ja, a v móde je bežné, že ľudia začínajú v tom veku,“ skonštatovala.

Na septembrovom Milánskom týždni módy pripravila Donatella Versace špeciálnu poctu svojmu zavraždenému bratovi, legendárnemu Giannimu Versacemu, pri príležitosti 20. výročia jeho úmrtia. Počas módnej prehliadky sa predstavili niekdajšie supermodelky Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Helena Christensen a tiež Crawford. Zároveň však počas nej prevádzala aj nová generácia, Gigi a Bella Hadid, Kendall Jenner a tiež Kaia Gerber.

„Nevedela som, že tam bude aj moja dcéra. Modelky zvyčajne dostávajú angažmány až deň, dva dopredu. Keď som teda nakoniec zistila, že Kaia tú prácu dostala, spýtala som sa jej, ‚Vieš, že robím tú šou, však?‘ a ona vraví, ‚Počkaj, musíme tam byť spolu?‘,“ opísala debatu so svojou dcérou s tým, že ju napokon ubezpečila, že ona bude predvádzať s dámami svojho veku a Kaia so svojimi rovesníčkami.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #modelka #Cindy Crawford #Kaia Gerber #nezvratná

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...