Kirsten Dunst aj krásna Maďarka Palvin - hviezdy si vyrazili za módou

Hollywoodska herecká, ale najmä módna elita sa zišla v stredu večer v Los Angeles. Lákadlom bola, samozrejme, móda - konkrétne nová limitovaná kolekcia pod taktovkou uznávaného Erdema.

19.10.2017 17:15
debata
Herečka Kirsten Dunst a dizajnér Erdem na párty... Foto: H&M
Kirsten Dunst a dizajnér Erdem Herečka Kirsten Dunst a dizajnér Erdem na párty pred prehliadkou kolekcie Erdem X H&M.

Dizajnér s exotickým priezviskom Moralioglu má kanadsko-turecké korene a jeho tvorba už roky boduje u hollywoodskych hviezd aj v slávnych módnych magazínoch. Tentoraz sa ako ďalší tvorca spojil so značkou H&M, ktorá je známa kooperáciami s vychytenými módnymi dizajnérmi či ateliérmi. Vznik kolekcie vychádzal z typickej estetiky Erdema, v ktorej nechýbajú bohaté kvetinové potlače, čipka, ale tiež uvoľnené strihy, architekturálnejšie formy a kvalitný materiál.

Moderátorka a dídžejka Alexa Chung.
Maďarská topmodelka Barbara Palvin.
+33Model Brandon Thomas Lee, syn herečky Pamely...

Popri premiére na móle, kde sa v jednotlivých odevoch objavili hviezdne mená modelingu, sa šaty dostali ako prvé ku celebritám. A treba podotknúť, že mnohým naozaj svedčali. Herečka Kirsten Dunst si vybrala pánsky komplet hodvábnej košele a nohavíc s potlačou, ktoré pripomínajú pyžamovú estetiku. Jej kolegyňa Kate Bosworth uchvátila v čiernych šatách s jemnou potlačou, ktoré pôsobili žensky a elegantne. Na čiernu stavila aj herečka Selma Blair, kým taká Jaime King siahla po vzorovanom kabáte s výrazným kvetinovým vzorom.

Maďarská topmodelka Barbara Palvin. Foto: Joe Schildhorn/BFA.com/H&M
Maďarská topmodelka Barbara Palvin. Maďarská topmodelka Barbara Palvin.

Prehliadka sa konala v historickom dámskom klube Ebell v Los Angeles. Hostia pri príchode našli klub premenený na anglickú botanickú záhradu prekypujúcu zmesou reálnych a surreálnych rastlín, ktoré formovali prehliadkové mólo, ako keby sa kúsok Anglicka presunul na západné pobrežie. Po módnej prehliadke si hostia vychutnali živé vystúpenie Grimes v miestnosti plnej kvetín, ktoré pripomínali kolekciu ERDEM x H&M. Hostia potom v exkluzívnom pop-up obchode dostali šancu byť medzi prvými na svete, ktorí budú vlastniť kúsky z kolekcie.

Poľská topmodelka Malgosia Bela na prehliadke... Foto: H&M
Malgosia Bela Poľská topmodelka Malgosia Bela na prehliadke kolekcie Erdem X H&M, ktorú prezentovali v Los Angeles a ktorá je ďalšou limitovanou kolekciou v spolupráci švédskej odevnej značky so známym módnym menom - konkrétne dizajnérom Erdemom Moralıoglu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Kate Bosworth #kolekcia #Kirsten Dunst #Erdem #Selma Blair #Erdem X H&M

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...