Slávna modelka: Nútili ma pózovať nahú, hoci zmluva to zakazovala

Anjel značky Victoria's Secret, Sara Sampaio, opísala negatívnu skúsenosť s fotografovaním pre slávny francúzsky pánsky magazín.

21.10.2017 00:00
Modelka Sara Sampaio v šatách Diane von... Foto: ,
Modelka Sara Sampaio.
debata (5)

Opísala, ako bol počas aktuálneho fotografovania pre pánsky magazín „Lui“ na ňu vyvíjaný neustály a agresívny tlak, aby sa vyzliekla donaha. Pritom jej agentúra vyrokovala zmluvu na pózovanie, v ktorej jasne stálo, ‚žiadne nahé fotografie‘.

„Počas shootingu bol na mňa neustále vyvíjaný tlak, aby som ukázala bradavky alebo sa vyzliekla donaha. Počas celého dňa, kedy sa fotografovanie konalo, som neustále musela zdôrazňovať, kde sú moje hranice, nepriek tomu, že všetko bolo dohodnuté v zmluve,“ opísala 26-ročná Portugalčanka. Zopár fotografií, na ktorých je „hore bez“ vzniklo a magazín ich zverejnil na titulke napriek zmluve a bez súhlasu modelky.

„Rovnako, ako mnoho iných dievčat, som v minulosti prežila negatívne skúsenosti, keď som bola tlačená do toho, aby som pózovala nahá. Fotograf alebo stylista na mňa vyvíjali tlak a neustále žiadali, aby som sa vyzliekla donaha. Argumentovali aj tým, že už som sa predsa nahá v minulosti fotila,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Sara Sampaio #Lui

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...