90 kíl sexepílu a rozparok k tomu! Takto to robí Ashley Graham

Už azda niet človeka, čo by nepoznal jej tvár, prípadne aj meno. Modelka Ashley Graham sa za posledné roky stala hviezdou a celebritou prvej veľkosti. Hoci nemá typické modelkovské krivky.

23.10.2017 15:05
debata
Topmodelka Ashley Graham na akcii pod záštitou... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Topmodelka Ashley Graham na akcii pod záštitou Michaela Korsa. Topmodelka Ashley Graham na akcii pod záštitou Michaela Korsa.

Dvadsaťdeväťročná Američanka roky pracovala ako modelka nadmerných veľkostí. Potom prišla titulná strana magazínu Sports Illustrated a z nej sa stala medzinárodná ikona. Vďaka kyprým tvarom, výške 175 centimetrov, pri ktorej váži bezmála 90 kilogramov, si ju zamilovali najmä ženy, ktorým sa s kilami navyše nedarí príliš bojovať.

Herečka a modelka Amber Valletta v kreácii od...
Topmodelka Jourdan Dunn.
+3Herečka Gwyneth Paltrow v metalických šatách od...

Grahamovej prednosť však spočíva aj v tom, že napriek krivkám, ktoré jej príroda nadelila, sa nevzdáva ani aktívneho životného štýlu. Veľa cvičí a trénuje, aby svoje telo udržala pevné.

Na nedávnej akcii v New Yorku sa modelka predviedla v kreácii od Michaela Korsa. A patrila medzi najsexi ženy na podujatí. Vyšší rozparok, bujné tvary v elastickom tope – u Grahamovej to fungovalo skrátka na jednotku. Veď posúďte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #modelka #rozparok #sexy #Ashley Graham

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...