Top forma 44-ročnej Heidi Klumovej! Bikiny jej rozhodne pristanú

S televíznou reality šou Hľadá sa nemecká topmodelka slávi Heidi Klum úspechy už niekoľko rokov. Najnovšiu sériu nakrúcala aj s vybranými adeptkami v Karibiku.

10.11.2017 00:00
debata
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v... Foto: Profimedia
Heidi Klum Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum v Dominikánskej republike počas nakrúcania nových epizód šou Germany's Next Top Model.

Štyridsaťštyriročná štvornásobná mama nenechala na pláži žiariť v bikinách len mladé dievčatá. Aj ona sama zhodila šaty a zostala len v dvojdielnych tmavohnedých plavkách. Pohľadom okolia neunikla.

Podotknúť určite treba, že Klumovej forma je stále závideniahodná. Modelka a televízna osobnosť, ktorá je po rozchode s priateľom Vitom Schnabelom opäť single, sa udrživa už roky vo forme pomocou cvičenia a zdravého životného štýlu. Už dávnejšie však priznala, že veľkým pomocníkom je v jej prípade aj genetika.

Klumovej návšteva Dominikánskej republiky, kde sa nakrúcanie nových epizód populárnej nemeckej reality-šou konalo, sa nezaobišla bez prítomnosti paparazzov. Koniekoncov práve vďaka nim môžu čitatelia obdivovať jej ukážkovú figúru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #Heidi Klum #šou #Karibik

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...