Slávna bielizňová šou bez tejto krásky?! Áno, Gigi do Šanghaja neletí

Veľké prekvapenie a pre mnohých sklamanie - topmodelka Gigi Hadid sa nezúčastní na veľkolepej výročnej šou Victoria's Secret v Šanghaji.

18.11.2017 10:00
debata
Modelka Gigi Hadid sa predvádza na prehliadke... Foto: SITA/AP, Francois Mori
France Victoria's Secret - Gigi Hadid Modelka Gigi Hadid sa predvádza na prehliadke Victoria's Secret Fashion Show 2016.

Blondínka, ktorá bola posledné dva roky hviezdou prehliadky, zverejnila správu o svojej neúčasti na Twitteri. „Som taká sklamaná, ale tento rok nebudem schopná objaviť sa na prehliadke v Číne. Milujem celú moju Victoria's Secret rodinu a v duchu budem so všetkými dievčatami,“ napísala Hadid. Doplnila tiež, že sa teší už na budúci rok, keď sa na móla VS vrátiť.

Médiá, samozrejme, začali pátrať po tom, čo by mohlo byť dôvodom jej neúčasti na prestížnej prehliadke, ktorú zvyčajne sledujú v televíznom prenose o pár dní neskôr milióny ľudí. Objavili sa aj dohady, že ide o vyžiadanú neúčasť vzhľadom na nedávne video na sociálnych sieťach, ktoré malo pôsobiť protičínsky. Nič podobné však zástupcovia značky nepotvrdili.

Na móle známeho výrobcu dámskej spodnej bielizne sa tento rok neobjaví ani ďalšia slávna topmodelka Kendall Jenner. Dôvodom v jej prípade je to, že je medzinárodnou ambasádorkou značky La Perla – iného výrobcu dámskej bielizne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Victoria´s Secret #neúčasť #Gigi Hadid

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...