Šanghaj ožil kráskami v bielizni, domáca modelka utŕžila trapas

Každoročná prehliadka amerického výrobcu dámskej bielizne púta pozornosť verejnosti aj médií. Tvorcovia sa snažia zaujať každý rok niečím novým. Tento rok to bol presun do Šanghaja.

20.11.2017 15:51 , aktualizované: 21.11.2017 12:22
debata
Brazílska topmodelka Lais Ribeiro s podprsenkou... Foto: SITA/AP, Andy Wong
Lais Ribeiro Brazílska topmodelka Lais Ribeiro s podprsenkou Champagne Nights Fantasy Bra v hodnote 2 milióny dolárov.

Každoročná prehliadka amerického výrobcu dámskej bielizne púta pozornosť verejnosti aj médií. Tvorcovia sa snažia zaujať každý rok niečím novým. Tento rok to bol presun do Šanghaja.

Čínske veľkomesto a centrum ázijskej ekonomiky bolo už niekoľko dní na nohách práve kvôli výročnej módnej šou, na ktorej sa schádzajú najsexy ženy modelingu, aby predviedli luxusné kreácie vo výnimočnom stylingu.

Topmodelka Bella Hadid kráča popri spevákovi...
Modelka Blanca Padilla na prehliadke v Šanghaji.
+38Modelka Romee Strijd.

Tento rok medzi menami topmodeliek na móle nechýbali ostrieľané krásky ako Adriana Lima či Alessandra Ambrosio a Candice Swanepoel. Naopak, prekvapila neúčasť Gigi Hadidovej, ktorá pôvodne mala na móle účinkovať. Objavili sa však dohady, že jej Čína odmietla udeliť víza kvôli rasovým poznámkam. Nech už je pravda kdekoľvek, Hadidovská família bola zastúpená aspoň vďaka mladšej sestre Belle.

zväčšiť Modelky Alessandra Ambrosio (vľavo) a Lily... Foto: SITA/AP, Andy Wong
Modelky Alessandra Ambrosio (vľavo) a Lily Aldridge. Modelky Alessandra Ambrosio (vľavo) a Lily Aldridge.

Viac ako päťdesiat modeliek kráčalo po mólo v niekoľkých setoch, ktoré boli tematicky rozdelené. Do kroku im zaspieval napríklad Harry Styles, ktorý tento rok žne úspechy so sólovým albumom, alebo spevák Miguel.

Nechýbali ani domáce zástupkyne – jedna z nich, modelka Ming Xi však asi na tento večer nebude spomínať len príjemne. Práve jej sa totiž nepošťastila chôdza na klzkom móle vo vysokých podpätkoch. Skončila na zemi. Aspoň úsmev mala na tvári celý čas.

Domáca modelka Ming Xi padla pred zrakmi... Foto: Reuters, ALY SONG
Ming Xi Domáca modelka Ming Xi padla pred zrakmi všetkých divákov.

Špeciálnu pozornosť fotografov si vyslúžila brazílska kráska Lais Ribeiro, ktorej tento rok zverili zástupcovia značky Victoria's Secret úlohu predviesť luxusnú Fantasy Bra. Tá každoročne vzniká v spolupráci s renomovaným klenotníctvom a ide o módny kúsok, v ktorom klasické materiály nahrádzajú drahé kamene, zlato, striebro a podobne. Tohtoročná Champagne Fantasy Bra by Nights mala hodnotu dva milióny dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bielizeň #modelka #Victoria´s Secret #Šanghaj #Lais Ribeiro #Ming Xi

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...