Šťastný úsmev a dokonalé sexy krivky k tomu! Po rozchode žiari...

Vyše mesiaca ubehlo od momentu, čo známa austrálska modelka Ashley Hart oznámila rozchod s manželom. Zdá sa však, že smútok je to posledné, čo by ju trápilo.

23.11.2017 00:00
debata (1)
Austrálska topmodelka Ashley Hart na mexickej... Foto: Profimedia
Austrálska topmodelka Ashley Hart na mexickej pláži v Kankúne. Austrálska topmodelka Ashley Hart na mexickej pláži v Kankúne.

Paparazzovia zachytili rodáčku z Melbourne na pláži v Kankúne, kde si užívala chvíle voľna v spoločnosti skupinky priateľov. Pohľad na Hartovú hovoril za všetko. Šťastný úsmev na tvári od ucha k uchu, radosť doslova sršiaca z každého gesta pri hrách vo vode. A k tomu bonus, samozrejme, príaťžlivá postava v sexi bikinách.

Modelka, ktorej ťahá na tridsiatku, sa už dávnejšie priznala pre magazín Stellar, že v manželstve to bolo posledné roky o množstve problémov. „Prežila som si naozaj všeličo. Musela som to prekonať,“ vysvetlila na margo zväzku s bývalým modelom a návrhárom šperkov Buckom Palmerom.

Dvojica spolu tvorila pár pomerne dlhý čas, ale ich manželstvo vraj nevydržalo nápor života v šoubiznise. Hart sa však zdá byť momentálne opäť šťastná. A ako nasvedčujú zábery z pláže, nepotrebuje k tomu momentálne chlapa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #šťastie #sexy #Ashley Hart #úsmevy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...