To tu nebolo! 48-ročná Lopez bude hviezdou v reklame slávnej značky

Niežeby to bola až taká výnimočná vec, že sa zrelá hviezda stane tvárou z reklamy. Predsa len však v prípade tohto spojenia prišlo k netradičnému prvenstvu.

23.11.2017 08:40
debata
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na premiére... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lopez Herečka a speváčka Jennifer Lopez na premiére seriálu Shades of blue.

Latino-diva Jennifer Lopez sa stane určite najstaršou modelkou, akú angažovala známa odevná značka Guess. Tá sa rozhodla osloviť speváčku, aby sa stala ambasádorkou novej džínsovej kolekcie na jar roka 2018. A uspela. Je teda jasné, že 48-ročná Lopez sa stane novou tvárou slávnej odevnej firmy.

„Dopad a vplyv Jennifer Lopezovej pokračuje v raste a táto kampaň bude oslavou myšlienky, že ženy sa stávajú krajšími a talentovanejšími práve tým, ako získavajú životné skúsenosti,“ komentoval vo vyhlásení pre médiá Paul Marciano, spoluzakladateľ značky.

Je viac ako isté, že Guess doposiaľ neangažoval dámu v takom veku, ako je Lopez. Predovšetkým džínsová línia sa sústreďovala na ideál plavovlásky s dokonalými krivkami sexbomby. V minulosti so značkou spolupracovala napríklad Claudia Schiffer, ale tiež Gigi Hadid alebo Hailey Baldwin. Aktuálne je tvárou línie mladá speváčka Camilla Cabello.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #reklama #tvár #najstaršia #Guess

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...