V 15-tich upratovala domy, dnes stráži rodinné šťastie u McConaugheyho!

Porodila mu tri deti a roky stojí verne po jeho boku. Modelka Camila Alves prezradila, ako sa jej darí udržiavať manželstvo s hercom Matthewom McConaugheym stále "živé".

25.11.2017 14:00
debata (1)
Camila Alves počas Samsung Charity Gala v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2017 Samsung Charity Gala Camila Alves počas Samsung Charity Gala v New Yorku.

„Niekedy je to len o chvíľke, ktorú si doprajete sami doma alebo bez detí v LA,“ vysvetlila 35-ročná kráska. „Občas si prenajmeme izbu v hoteli, ktorý je pätnásť minút od nášho domu. Zbalíme ruksak, ideme na večeru. A potom sa veľa rozprávame a spíme. Dáme si prechádzku, raňajky a obed. Len my dvaja spolu,“ vysvetlila svoj recept Alves, ktorá sa tento rok stala občiankou USA.

Tmavovláska s olivovou pleťou pochádza pôvodne z Brazílie a ako tínedžerka prišla do USA za prácou. „Mala som len pätnásť, keď som opustila Brazíliu. Prišla som do štátov a upratovala som domy. Nehovorila som vôbec anglicky,“ zaspomínala si Alves. Hoci by si mnohí mohli myslieť, že manželka slávneho hollywoodskeho herca pochádza z chudobnej rodiny, nie je to pravda.

Matthew McConaughey a jeho manželka  Camila... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Matthew McConaughey Matthew McConaughey a jeho manželka Camila Alves na premiére filmu Temná veža v New Yorku.

Aj v rodnej Brazílii vraj do domácnosti Alvesovcov chodila žena na výpomoc. Bol to však modelkin otec, ktorý ju naučil, aby sa o seba vedela postarať a aby sa vedela postarať aj o domácnosť. „Musíš vedieť, ako sa postarať o svoj vlastný domov, pretože môžeš byť pokojne aj kráľovná, ale čo ak ti nikto nepríde na pomoc. Čo potom spravíš,“ citovala otcove slová modelka, ktorá sa vraj domácich prác nezľakne ani dnes.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #manželstvo #modelka #Camila Alves #začiatky

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...