Toto telo tak skoro odhalené neuvidíte! Lima šokuje životným rozhodnutím

Patrí medzi najsexi modelky sveta a nepochybne je aj jednou z najčastejšie sa odhaľujúcich dám pred objektívmi. Adriana Lima to však plánuje zmeniť.

11.12.2017 15:04
debata
Modelka Adriana Lima na šanghajskej módnej šou. Foto: SITA/AP, Andy Wong
Modelka Adriana Lima na šanghajskej módnej šou. Modelka Adriana Lima na šanghajskej módnej šou.

Brazílska rodáčka a dvojnásobná matka, ktorá sa ešte pred pár týždňami predvádzala v erotickej bielizni na prehliadke Victoria's Secret v Šanghaji, vyhlásila, že končí s nahotou a vyzliekaním. Ako uviedla na svojom konte na Instagrame, „nebudem sa už viac vyzliekať bezdôvodne a z prázdnych príčin“.

Tridsaťšesťročná Lima uviedla, že nedávno jej volali s prosbou, aby nakrútila sexy video, ktoré by sa objavilo na sociálnych médiách. „Hoci som takýchto videí nakrútila v minulosti množstvo, niečo sa vo mne zmenilo, keď za mnou prišla priateľka a podelila sa o pocity, aká je nešťastná a nespokojná so svojím telom,“ napísala brazílska topmodelka.

Brazílska topmodelka Adriana Lima v Šanghaji... Foto: Reuters, ALY SONG
Brazílska topmodelka Adriana Lima v Šanghaji nechýbala. Brazílska topmodelka Adriana Lima v Šanghaji nechýbala.

„Prinútilo ma to rozmýšľať. Každý deň môjho života som sa budila s myšlienkou, ako vyzerám. Dostanem prácu, budem sa im páčiť? A v tom momente som si uvedomila, že väčšina žien pravdepodobne vstáva každé ráno s tým, že sa snažia zapadnúť do nejakého stereotypu, ktorý určuje spoločnosť, sociálne médiá či módny priemysel. Nie je to fyzicky, ani mentálne zdravé a rozhodla som sa urobiť zmenu. Už si viac nevyzlečiem šaty pre nejaký prázdny dôvod,“ doplnila modelka.

O tom, či do svojho rozhodnutia ráta aj prácu pre Victoria's Secret, s ktorou má exkluzívny kontrakt, však neinformovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #žena #Adriana Lima #rozhodnutie #stereotyp #vyzliekanie sa

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...