Návrat do starých čias?! Crawford odhaľuje nohy, ale vek už nezaprie

V 90-tych rokoch patrila medzi supermodelky. Hoci jej popularita zoslabla, stále je žiadanou aj po päťdesiatke. Rozdiely však už vidieť.

14.12.2017 00:00
debata (5)
Americká modelka Cindy Crawford sa vrátila do... Foto: Profimedia
Cindy Crawford Americká modelka Cindy Crawford sa vrátila do starých čias fotením pre značku Lamborghini.

Americká modelka Cindy Crawford sa nedávno vrátila k svojim začiatkom, keď fotila reklamy s masívnymi vlnami a v červenom kostýme s minisukňou. Tento look kopírovali aj autori najnovšej reklamy pre značku Lamborghini a rozhodli sa dnes 51-ročnú modelku vrátiť do starých zašlých čias jej superslávy.

Niet pochýb, že Crawford má svetu stále čo ukázať. Vek však už určite nezaprie. Konieckoncov, prečo by to robila. O pozornosť núdzu nemá, ale modeling je pre ňu už len príjemným vytrhnutím z bežného stereotypu zabezpečenej manželky a uznávanej celebrity.

V rodine niekdajšej supermodelky a jej manžela Randeho Gerbera však medzičasom vyrástla iná kráska. Reč je o dcére Kaii Gerberovej, ktorá za posledné mesiace stihla dobyť svet modelingu. Naposledy sa predstavila na prehliadke značky Chanel v Hamburgu a pre jej nápadnú podobnosť so slávnou mamou jej predpovedajú odborníci veľkolepú kariéru.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #reklama #fotenie #Cindy Crawford #krivky

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...