Úchvatná Naomi či dcéra slávnej Cindy - parádna zostava žiari v reklame!

Supermodelky po boku nových hviezd brandže sa stretli v novej kampani značky Versace. Hviezdi v nej Naomi Campbell, ale aj Kaia Gerber, dcéra Cindy Crawfordovej.

18.12.2017 17:00
debata
Topmodelka Naomi Campbell v reklame na novú... Foto: Steven Meisel pre VERSACE
Naomi Campbell Topmodelka Naomi Campbell v reklame na novú kolekciu značky Versace.

Vznik reklamnej kampane s kolekciou na jar a leto 2018 sa viaže k 40. výročiu značky, ktorú preslávil slávny Gianni Versace. Po jeho násilnej smrti v roku 1997 sa žezla ujala jeho sestra Donatella a drží firmu nad vodou dodnes.

Topmodelka Kaia Gerber v reklame na novú...
Topmodelka Naomi Campbell v reklame na novú...
+2Topmodelka Gisele Bündchen v reklame na novú...

Aktuálna kolekcia je poctou zosnulému Giannimu a už na prehliadke v Miláne pred pár mesiacmi vytvorila Donatella výnimočný moment, keď na mólo pozvala niekdajšie supermodelky. Z nich dve, Naomi Campbell a Christy Turlington sa objavujú aj v novej kampani. Pridala sa k nim brazílska gazela Gisele Bündchen, ktorá tento rok prvýkrát spadla z rebríčka najlepšie platených modeliek.

Do zoznamu kampane pribudli aj mená ako Gigi Hadid, Vittoria Ceretti či Kaia Gerber. Práve posledná menovaná je dcérou slávnej Cindy Crawfordovej, ktorá stála pri zrode fenoménu Versace pred dvoma desiatkami rokov.

Topmodelka Gisele Bündchen v reklame na novú... Foto: Steven Meisel pre VERSACE
Topmodelka Gisele Bündchen v reklame na novú kolekciu značky Versace. Topmodelka Gisele Bündchen v reklame na novú kolekciu značky Versace.

„Táto kampaň reprezentuje spojenie medzi minulosťou a prítomnosťou. Potrebujete vedieť, kto ste a odkiaľ pochádzate, aby ste mohli vybudovať svoju budúcnosť. A ak stojíte na čele značky s takým výrazným dedičstvom ako ja, môžete to len s nadšením prijať. Aj to je dôvod, prečo som chcela mať v kampani taký ikonický ansámbl modeliek vedľa dievčat, ktoré sa čoskoro stanú ikonami budúcnosti,“ uviedla vo vyhlásení pre médiá Donatella Versace. Výsledok si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #Versace #Naomi Campbell #Gisele Bündchen #Christy Turlington #supermodelka #Kaia Gerber

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...