Výnimočný úspech! Slovák Michal Pudelka nafotil titulnú stranu Time

Ďalší výnimočný úspech si na svoje konto môže pripísať slovenský fotograf Michal Pudelka. Práve v jeho objektíve vznikla titulná strana, ktorá zdobí renomované koncoročné dvojčíslo magazínu Time.

18.12.2017 22:49
debata (3)
Zhora nadol: Storm Reid, Reese Witherspoon,... Foto: Reprofoto: Michal Pudelka for TIME Magazine
Storm Reid, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey a Mindy Kaling na obálke magazínu Time, ktorú nafotil Slovák Michal Pudelka. Zhora nadol: Storm Reid, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey a Mindy Kaling na obálke magazínu Time, ktorú nafotil Slovák Michal Pudelka.

Jeden z najprestížnejších titulov na americkom mediálnom trhu sa rozhodol na titulnú stranu svojho vydania umiestniť hviezdy filmu Wrinkle in time – novinky, ktorá vznikla podľa knižnej adaptácie rovnomennej knihy od Madeleine L'Engle a ktorá patrí medzi očakávané filmové projekty aj vďaka zúčastneným.

Režisérke Ave DuVernay sa podarilo do filmu angažovať slávnu Oprah Winfreyovú, ale tiež komičku Mindy Kalingovú či Reese Witherspoonovú. Obsadenie dopĺňa mladý talent, herečka Storm Reid. Práve toto kvarteto fotografoval na titulnú stranu Slovák Michal Pudelka. O tomto počine informoval na svojom Instagrame.

Talentovaný umelec si tak môže pripísať na konte ďalší výnimočný úspech po prácach na reklamných kampaniach pre značku Valentino či kolekciu Erdem X H&M. Pudelkove práce sa objavili v renomovaných módnych magazínoch ako Vogue či Harper's Bazaar. Práca pre Time je však presahom z módnej sféry do spoločensko-kultúrneho sveta. Michal Pudelka, ktorý napríklad kampaň pre značku Valentino vytvoril aj v Bratislave, sa tak momentálne nepochybne radí medzi európskych najúspešnejších fotografov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #Oprah Winfrey #obálka #titulná strana #Slovák #Time #Michal Pudelka #Wrinkle in time

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....