Modelkou roka je opäť Bella Hadid! Nováčikom krásna Kaia Gerber

So záverom roka prichádzajú všemožné ankety a rebríčky. Napríklad aj ten o modelkách a modeloch roka. Volí v ňom odborná obec, ale aj čitatelia a fanúšikovia. Ich reč hovorí jasne.

25.12.2017 14:00
debata
Topmodelka Bella Hadid v kreácii z dielne... Foto: SITA/AP, Richard Drew
metalíza, trblietavé dezény, trend, jeseň 2017, jeseň-zima 2017 Topmodelka Bella Hadid v kreácii z dielne značky Carolina Herrera. Sezóna Jeseň/Zima 2017.

Triumf aj tento rok patrí Belle Hadidovej, americkej topmodelke, ktorá sa podľa hlasov čitateľov stala modelkou roka 2017 a zároveň si odniesla titul Hviezdy sociálnych médií.

Zaujímavosťou však je, že odborníci v oboch kategóriách hlasovali inak. Za modelku roka pasovali Adwou Aboahovú, afroamerickú modelku a aktivistku, ktorá vzala počas uplynulých mesiacov útokom nielen móla a magazíny, ale aj všemožné charitatívne podujatia či akcie za zrovnoprávnenie postavenia žien.

V mužskej kategórii sa na čele umiestnil tmavovlasý manekýn Cameron Dallas, pričom odborníci zvolili Paula Hamelina. Titul Nováčika si odniesla, asi celkom pochopiteľne, Kaia Gerber – dcéra topmodelky Cindy Crawfordovej.

Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku... Foto: Reuters, JOE PENNEY
Kaia Gerber Modelka Kaia Gerber odštartovala prehliadku Alexander Wang v New Yorku.

Súčasťou zostavenia rebríčka sú aj najlepšie celebritné modelky a manekýni, čo sa vzťahuje na hviezdy šoubiznisu a ich schopnosť meniť sa pred objektívom. U čitateľov zvíťazila speváčka a herečka Zendaya a fotograf Brooklyn Beckham.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #titul #Kaia Gerber #Bella Hadid

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....