Najslávnejšia televízna rodina v bielizni! Kardashianky vyzliekli v reklame

Popularitu známej televíznej rodiny Kardashianovcov sa rozhodla zúročiť aj značka Calvin Klein. Slávne sestry vyzliekla do spodnej bielizne.

24.01.2018 12:20
debata (2)
Kim Kardashian West v spodnej bielizni v... Foto: © 2018 Willy Vanderperre
Kim Kardashian West v spodnej bielizni v reklame na značku Calvin Klein. Kim Kardashian West v spodnej bielizni v reklame na značku Calvin Klein.

Fotografie, ktoré sa objavili len pred pár dňami v médiách, sú súčasťou reklamnej kampane na sezónu jar a leto 2018 a okamžite vyvolali masívnu vlnu záujmu. Dôvod asi neprekvapí – pred objektívom Willyho Wanderpereho pózovali kráľovné televízneho éteru aj sociálnych sietí vyzlečené do kúskov dámskej spodnej bielizne a niektoré z nich aj oblečené do vybraných kúskov z denimovej kolekcie.

Zľava: Kylie Jenner, Khourtney Kardashian a Kim...
Slávna televízna rodina Kardashianovcov pózuje...
+3Kim Kardashian West v spodnej bielizni v...

Značka sa rozhodla postaviť svoju novú komunikáciu na rodine a jej hodnotách a práve Kardashianky (s dvoma sestrami Jennerovými) majú vyjadriť súdržnosť a spätosť rodiny s tradičnými americkými hodnotami a zároveň pozdvihnúť spätosť s jednou z tradičných amerických značiek.

Hoci nie je známe, za koľko sa slávne sestry upísali americkej odevnej firme, predpokladá sa, že muselo ísť o niekoľkomiliónový kontrakt, keďže trhová cena rodiny Karadshianovcov je aj vďaka veľkej popularite v televízii a online priestore mimoriadne vysoká. Každá z členiek rodiny si ročne na konto pripisuje niekoľkomiliónový zárobok.

zväčšiť Slávna televízna rodina Kardashianovcov pózuje... Foto: © 2018 Willy Vanderperre
Calvin Klein - Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kim Kardashian West a Kendall Jenner. Slávna televízna rodina Kardashianovcov pózuje v novej reklamnej kampani značky Calvin Klein. Do bielizne sa vyzliekli všetky sestry - na snímke zľava: Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kim Kardashian West a Kendall Jenner.

Zatiaľ prvenstvo stále drží Kim Kardashian West, za ňou nasleduje najmladšia členka klanu – Kylie Jenner. Nedávno však magazín Forbes priniesol správy aj o úspechoch Kendall Jennerovej, topmodelky, ktorá prvýkrát po rokoch zosadila z trónu najlepšie zarábajúcich modeliek brazílsku krásku Gisele Bündchenovú. Počas ročného rozpätia zarobila vyše 22 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #bielizeň #Kendall Jenner #Calvin Klein #Kim Kardashian West #Kylie Jenner

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....