Žiarila s dcérkou na prehliadke! A to nie je všetko, v brušku čaká syn

Topmodelka Coco Rocha sa pred pár dňami stala hviezdou módnej prehliadky Jeana Paula Gaultiera v Paríži. Aj s dvojročnou dcérkou. Vtedy ešte málokto tušil, že sa už teší na ďalší prírastok.

27.01.2018 00:00
debata
Modelka Coco Rocha a jej dcérka Ioni na... Foto: Reuters, GONZALO FUENTES
Modelka Coco Rocha a jej dcérka Ioni na prehliadke Jean Paul Gaultier Haute Couture Jar-Leto 2018. Modelka Coco Rocha a jej dcérka Ioni na prehliadke Jean Paul Gaultier Haute Couture Jar-Leto 2018.

Kráska predviedla v rámci módnej šou Haute Couture kreáciu, ktorá jej zakrývala bruško, takže nebolo zjavné, že je momentálne už vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Ako neskôr informovala na Instagrame, v lete by sa jej mal narodiť syn.

„Ďakujem za ďalší nezabudnuteľný moment mojej kariéry. Kráčajúc so synom v brušku a mojou dcérkou po boku na prehliadke Jeana Paula Gaultiera,“ napísala Rocha na mikroblogovacej sieti k videu z prehliadky.

Dvadsaťdeväťročná modelka v minulosti patrila medzi absolútne hviezdy časopisov aj prehliadkových mól. Posledné roky sa sústredila viac na rodinu, ale zároveň sa zúčastnila napríklad aj na nakrúcaní niekoľkých súťažných programov o hľadaní novej topmodelky.

Modelka na prehliadke Ralph & Russo Haute...
Prehliadka Ralph & Russo Haute Couture Jar-Leto...
+46Modelka na prehliadke Ralph & Russo Haute...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dcéra #syn #Jean Paul Gaultier #Coco Rocha

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...