Kilá sexepílu a grácie! Táto seriálová dáma fakt nemala konkurenciu

Keď príde reč na plné ženské krivky, najčastejšie sa v súvislosti s nimi skloňuje meno topmodelky Ashley Grahamovej. V New Yorku však mala poriadnu konkurenciu.

12.02.2018 14:50
debata
Kreáciu z kolekcie návrhára Christiana Siriana... Foto: TASR/AP, Bebeto Matthews
Danielle Brooks Kreáciu z kolekcie návrhára Christiana Siriana na prehliadke počas týždňa módy v americkom New Yorku predviedla aj americká herečka Danielle Brooks.

Reč je o herečke Danielle Brooksovej, ktorú najviac preslávila rola zo seriálu Orange is the new black. Ako modelka na prehliadke dizajnéra Christiana Siriana zabodovala na celej čiare.

Ashley Graham na módnej šou Christiana Siriana...
Ashley Graham na módnej šou Christiana Siriana...
+7Ashley Graham na módnej šou Christiana Siriana...

Brooks sa objavila na prehliadke vo večerných šatách v intenzívnej modrej farbe, ktoré nechali vyniknúť jej plnšie tvary, ale zároveň z nej urobili dokonalú divu večera. Prezentácia Brooksovej a sebavedomie, s akým model predviedla, boli kľúčom k tomu, aby vyzerala priam božsky.

„Polovica štíhlych žien nemá v sebe takú gráciu a nenosí sa tak, ako ona. Vyzerá super,“ znel len jeden z množstva pozitívnych ohlasov na Brooksovej účasť na módnej šou.

Herečka Danielle Brooks v kreácii z kolekcie... Foto: TASR/AP, Bebeto Matthews
Danielle Brooks Herečka Danielle Brooks v kreácii z kolekcie návrhára Christiana Siriana na prehliadke počas týždňa módy v americkom New Yorku.

Z hľadiska svojej bývalej seriálovej kolegyni tlieskala herečka Laverne Cox, ktorá si tiež zahrala v seriáli z väzenského prostredia. Medzi ďalšími celebritami v prvom rade bola napríklad herečka Meg Ryan či komička a moderátorka Whoopi Goldberg.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #Telo #krivky #plnoštíhle dámy #Danielle Brooks

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...