Krivky Venuše odete v bielom: Ashley Graham opäť boduje v NY!

Na prehliadke Christiana Siriana žiarila ako hviezda na móle. O pár hodín neskôr sa už usadila do prvého radu medzi celebrity. Reč je o topmodelke Ashley Grahamovej.

13.02.2018 14:30
debata
Modelka Ashley Graham pózuje pred prehliadkou... Foto: Reuters, Brent N. Clarke
Ashley Graham Modelka Ashley Graham pózuje pred prehliadkou Brandon Maxwell Jeseň-Zima 2018 v New Yorku.

Slávna kráska s kyprými tvarmi, ktorá je ambasádorkou pôvabných žien s kilami, sa objavila na šou Brandona Maxwella v New Yorku. Prezentácia novej kolekcie bola opäť stredobodom záujmu médií – dôvod bol jasný, prítomnosť sestier Hadidových na móle. Ale aj zostava pozvaných hostí nesklamala.

Modelka Rosie Huntington-Whiteley.
Modelka Karlie Kloss (v strede) pózuje po...
+6Modelky Rosie Huntington-Whiteley (vľavo) a...

Graham si obliekla veľmi príťažlivý model bez ramienok a nechala tak vyniknúť svoje plné poprsie. Driek zvýraznila masívnym hnedým korzetovým opaskom. Po jej boku sa usmievala do objektívov aj britská kráska Rosie Huntington-Whiteley. Obe dámy stavili v tento večer na bielu farbu a naznačili jeden z aktuálnych trendov (viac čítajte aj na Žena.pravda.sk).

Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky Brandon... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky Brandon Maxwell v New YOrku. Topmodelka Gigi Hadid počas prehliadky Brandon Maxwell v New YOrku.

Newyorský týždeň módy predstavuje v týchto dňoch nové kolekcie známych dizajnérskych domov určené na sezónu jeseň-zima 2018/2019. Zaujímavosťou je, že priniesol aj niekoľko výnimočných momentov. Jedným z nich bola napríklad posledná prehliadke venezuelskej rodáčky a slávnej návrhárky Caroliny Herrery. Jej značka, samozrejme, nezaniká – len Herrera sa rozhodla odísť do dôchodku, v čele kreatívneho šéfa značky ju vystrieda Wes Gordon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #New York #modelka #sexy #Ashley Graham #Brandon Maxwell

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....