Hviezda plavkového špeciálu je známa! Len tretia černoška za 50 rokov

A je to tu! Fanúšikovia dokonalej ženskej krásy a kriviek sa dočkali nového vydania plavkového špeciálu Sports Illustrated. Zodpovedaná je aj otázka, ktorá kráska sa dostala na titulnú stranu.

13.02.2018 15:41
debata (1)
Modelka Danielle Herrington sa stala hviezdou... Foto: SITA/AP, Ben Watts
Danielle Herrington Modelka Danielle Herrington sa stala hviezdou titulnej strany Sports Illustrated 2018. Je len treťou ženou tmavej pleti, ktorá sa na titulnej strane ocitla za viac ako 50-ročnú históriu plavkového vydania.

Tvorcovia tohtoročného špeciálu si vybrali za hviezdu vydania afroamerickú modelku Danielle Herrington a zjavne sa tak pridali k „vlne“ presadenia rasovej rôznorodosti v súčasnom svete filmu, hudby či módy. Hoci plavkové vydanie známeho športového periodika vychádza už od roku 1964, Herrington je len treťou modelkou tmavej pleti, ktorá sa na jeho titulnej strane ocitla. Pred ňou to bola len Tyra Banks v roku 1997 a o osem rokov neskôr speváčka Beyoncé Knowles.

„Nemôžem uveriť, že to práve hovorím. Som modelkou z obálky Sports Illustrated 2018,“ citoval Herringtonovú server JustJared.com. „Som dojatá, ale zároveň chcem poďakovať všetkým, ktorí vo mňa verili. Vložila som do toho veľa práce a úsilia a cítim sa momentálne šťastná, nadšená a naplnená,“ doplnila ešte 24-ročná kráska.

Modelka Danielle Herrington na zábere z... Foto: Profimedia
Danielle Herrington Modelka Danielle Herrington na zábere z decembra 2017, keď uvádzala kalendár Stevena Kleina.

V minulosti spolupracovala napríklad so značkou Guess alebo nafotila šteklivý kalendár so známym fotografom Stevenom Kleinom. Na stránkach Sports Illustrated pózovala už aj minulý rok – vtedy však len vo vnútri magazínu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Telo #modelka #Sports Illustrated #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Danielle Herrington

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...